Afaceri online

Accesorii indispensabile

Recomanda informatia!

Accesoriile fac parte din viata noastra de zi cu zi si ne definesc atat personalitatea cat si stilul personal. Acestea pot completa si intregi o tinuta sau de a ruina orice combinatie. Datorita faptului ca sunt obiecte atat de semnificative, astazi puteti afla care sunt acele piese care nu pot lipsi din colectia nici unei doamne sau domni care pune un accent deosebit pe o buna aparitie.

  1. Ceas: aceste accesorii sunt printre cele mai importante, insa este necesar sa la alegeti in modul corect. Un ceas mana poate fi gasit atat in modele elegante, cat si in modele casual, astfel trebuie sa alegeti in functie de stilul si de ocazia in care acestea urmeaza sa fie purtate. Pentru o tinuta eleganta, optati pentru un model de o calitate superioara, cu o curea din piele sau metal. In cazul unei tinute sport / casual, puteti opta pentru modele cu o curea din piele sau silicon.
  2. Cravata: nu poate lipsi din garderoba nici unui barbat. Acesta este simbolul elegantei si al bunului gust, care transforma un costum simplu intr-unul cu o eleganta incomparabila. Cravata puteti sa-l gasiti confectionat din materiale diverse si in culori variate. Important este sa corespunda mereu cu eleganta camasii si al costumului. Daca sunteti cu partenera, cravata poate avea o culoare identica cu cea a rochiei.
  3. Bijuterii: pentru barbati o bratara si un lant, pentru doamne un set de bijuterii din aur sau argint, decorat cu pietre sau perle. Acestea pot fi asortate atat la tinute casual, cat si la cele elegante. Bijuteriile cu perle sunt ideale la tinutele rafinate, de seara.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *