Afaceri online

Contrafacerea parfumurilor de lux in Romania

Recomanda informatia!

Prin falsificarea marfurilor industriale se intelege modificarea anumitor particularitati ale produsului fata de produsul original, particularitati legate de natura materiilor prime, destinatie, termen de garantie (unele produse sunt de folosinta indelungata), conditiile de pastrare si depozitare, tehnica de realizare a falsului ş.a.

Tinand cont ca existe numeroase metode de a falsifica un produs, acestea fiind exemplificate doar pe produsul la care vom face referire in acest articol, respectiv parfumuri originale, trebuie mentionat ca falsificarea se face in special la produsele de lux, acele marfuri care sunt destinate unei categorii de clienti ce prezinta o stare financiara solida si care sunt aproape de nepermis celor cu o situatie financiara mai precara.

Asadar, in prezent, o categorie de produse de lux care se falsifica foarte usor este reprezentata de parfumurile de lux, parfumuri din gama marcilor deja consacrate in momentul de fata. Amploarea fenomenului de contrafacere la parfumuri de lux, arata importanta cunoasterii principalelor tipuri de falsificari de catre agentii economici pentru a lua masuri de protectie a consumatorilor si a evita patrunderea pe piata romaneasca a parfumurilor falsificate. De asemenea, se arata intr-un studiu ca produsele de parfumerie sunt cele mai falsificate marfuri din grupa produselor cosmetice.

In industria parfumurilor, in prezent se remarca o tendinta de a comercializa si achizitiona parfumuri online, insa nestiind ca cele mai multe falsuri de produse se gasesc in mediul virtual. Asadar fiti foarte precauti atunci cand achizitionati parfumuri de lux pe de internet pentru ca foarte putini dintre comercianti ofera spre vanzare parfumuri originale. Parfumeria nostra online va garanteaza doar parfumuri originale si o vasta oferta de parfumuri de la cele mai renumite marci.

Principala metoda de falsificare a parfumurile de lux este reprezentata de substituirea unor componente naturale din parfum cu unele artificiale. Mai exact, substituirea consta in inlocuirea unor componente naturale din parfumuri cu unele sintetice, artificiale, cu valoare inferioara si neavizate uneori din punct de vedere toxicologic sau igienico-sanitar. Aceasta metoda de falsificare este intalnita nu numai in cazul produselor de parfumerie, ci si a produselor cosmetice, textilelor, incaltamintei, lacurilor si vopselelor, pietrelor pretioase si multe altele.

De asemenea, un indiciu care ne poate reda originalitatea parfumurilor de lux este pretul acestora. Nu veti gasi parfumuri originale la jumatate de pret fata de pretul initial, cel cu care este vandut in magazinele specializate. Parfumurile de lux pot fi falsificate prin inlocuirea unor uleiuri eterice naturale cu substanţe sau preparate chimice de sinteza sau artificiale. Parfumurile de lux sunt amestecuri hidroalcoolice de uleiuri etericenaturale cu substanţe sintetice. Prin inlocuirea unui procent care poate fi relativ mic de uleiuri eterice cu substante de sinteza se obtin parfumuri care isi pierd identitatea, respectiv parfumuri contrafacute.

Asadar mare atentie atunci cand doriti sa achizitionati parfumuri de lux, pentru ca va puteti insela, doarece oferta de parfumuri din punct de vedere a pretului este foarte diferita si tentanta, astfel veti putea cade in capcana, cumparand de fapt un parfum contrafacut.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *