Afaceri online

Bateria HP mu06, la un pret bun

Recomanda informatia!

Daca vrei sa cumperi o baterie HP mu06, trebuie sa stii ca aceasta are un pret bun, mai ales daca te uiti pe mai multe site-uri si cauti cele mai bune oferte.

Ai rabdare si cauta cateva zile la rand aceasta baterie, pana cand vei gasi modelul care iti convine la pret.

Bateria HP mu06 are sase celule

Numarul de celule al bateriei HP mu06 este de sase, fiind o baterie numai buna pentru laptopul tau, atunci cand trebuie sa o inlocuiesti pe cea veche.

Are o capacitate de 5200mAh/56Wh, fiind un model foarte bun din acest punct de vedere. Tensiunea este de 10,8 V, iar greutatea sa este mai mult decat excelenta, fiind de 346 de grame. Asta inseamna ca nici laptopul la care montezi un model de acumulator HP mu06 nu este unul care sa cantareasca mult.

Pretul unei astfel de baterii este de aproximativ 200 de lei. Pretul poate varia cu cateva zeci de lei, in functie de locul de unde urmeaza sa o cumperi. Insa nu vor fi mari diferente de bani.

Bateria este de culoare neagra

Daca va intrebati care ar putea fi culoarea bateriei HP mu06, trebuie sa mentionez ca aceasta este neagra. In momentul in care o cumperi si este noua, primesti un certificat de garantie, care atesta garantia pentru doi ani de zile a acestei baterii. Bateria este confectionata din litiu ion si este de o foarte buna calitate, de aceea te poti baza pe ea. Poti cumpara o astfel de baterie si din magazine, nu doar de pe internet, de pe site-urile de specialitate. Poate ai noroc sa gasesti un astfel de model si la unul dintre hipermarketurile din oras.

Bateriile HP MU06 9 celule ce pot fi inlocuite de acest produs, in cazul in care nu le gasesti si ai nevoie urgenta de una: HSTNN-YB0W, MU06, 593553-001, HSTNN-Q60C, HSTNN-Q61C, HSTNN-Q62C, HSTNN-Q64C, HSTNN-Q47C, HSTNN-Q48C, HSTNN-Q49C, HSTNN-Q50C, HSTNN-Q51C, HSTNN-I78C, HSTNN-I81C, HSTNN-I83C, HSTNN-I84C, HSTNN-F01C, HSTNN-F02C, 586007-851 sau HSTNN-Q64C.

Modelele din gama HP MU06 9 au celule compatibile HP MU06 si pot fi gasite atat online, pe unul dintre site-urile de specialitate, cat si la magazinele care vand produse din domeniul electro-IT.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *