Afaceri

UTA Romania lanseaza cardurile de combustibil full-service

Recomanda informatia!

UTA Romania patrunde pe piata locala de carduri de carburant, avand drept tinta o cota de piata de 15% in urmatorii trei ani, pozitionandu-se  in topul furnizorilor de carduri de carburant si taxe de drum din Romania.

Reprezentantii UTA au explicat, intr-o conferinta de presa, ca piata transporturilor de marfuri din Romania este alcatuita din peste 33.000 de companii.

Cardurile UTA asigura alimentarea cu carburant fara numerar la peste 36.000 de puncte de acceptare afiliate in 38 de tari europene, fapt ce faciliteaza alimentarea cu carburant in aproape toata Europa. De asemenea, cardurile de la UTA Romania ofera servicii complete, precum decontarea taxelor de drum in Europa, recuperarea TVA-ului si a accizei si servicii aditionale.

Cardurile UTA in Romania

Aceste carduri au o retea larga de acceptare atat la nivel european,  cat si in Romania: peste 430 de unitati afiliate in tara noastra, incluzand atat marile retele de benzinarii, cat si furnizori independenti de motorina.

UTA are peste 81.000 de companii in portofoliul sau de clienti si a emis mai mult de un milion de carduri si alte sisteme de decontare.

Servicii aditionale ale UTA Romania

UTA ofera transportatorilor numeroase servicii aditionale, precum servicii de reparatii auto, asistenta de urgenta, tractare, transport intermodal si multe alte servicii pentru vehicule comerciale. Prin solutia de management al flotelor UTA Drive & Save®, UTA le asigura transportatorilor control maxim asupra costurilor, cu raportari detaliate de cheltuieli, analize de consum si sisteme de alerta timpurie ca instrumente de control.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *