Afaceri

Cum poti primi tichete cadou de la firma

Recomanda informatia!

Tichetele cadou de la firma la care lucrezi se acorda in anumite conditii si pot fi folosite, de asemena, tot in conditii speciale.

 In ce conditii pot fi acordate tichetele cadou

Acordarea  tichetelor cadou de la firma este stabilita de niste criteria clare, in baza unei legi emise de catre reprezentantii Ministerului Muncii. Acestea sunt foarte utile angajatilor care primesc astfel de stimulente, ai avand posibilitatea sa cumpere cu ele produse alimentare in special.

Tichetele cadou de la firma nu pot fi utilizate ca sa cumperi tigari sau bauturi aloolice. Vanzatorii care vor fi prinsi ca fac acest lucru risca sa primeasca o amenda consistenta.

Tichetele de masa, o varianta de tichete cadou de la firma

Putem spune ca si tichetele de masa pot fi considerate de catre cei care beneficiaza de aceste tichete cadou de la firma. Din cei aproape cinci milioane de angajati din Romania, mai bine de jumatate dintre ei beneficiaza de tichete de masa, cu care, de exemplu, isi pot plati masa la restaurantele care primesc astfel de tichete, la cantine sau pot face cumparaturi in magazinele care au contract cu firmele emitente de tichete de masa.

Legea ii scuteste de la pata impozitului pe angajatorii care acorda tichetele cadou. Astfel, statul roman doreste sa ii incurajeze pe patroni sa le dea astfel beneficii nonfinanciare celor care lucreaza pentru ei. Cu astfel de tichete poti petrece un concediu de vis, insa doar in Romania, caci in strainatate nu etse permis, spune legea.

Tichetele cadou de la firma au o valoare care poate fi de 50, dar si de 100 de lei. Poti fi acordate mai multe, in functie de ceea ce stabileste angajatorul. De asemenea, aceste tichete cadou de la firma pot fi acordate in functie de performantele fiecarui angajat. Ele se acorda mai ales de sarbatori, cum este Craciunul ori Pastele, reprezentand un fel de prima. Acestea reprezinta o forma de stimulare a angajatilor, astfel incat acestia sa vina cu mai multa placere la serviciu.

Romania nu este singura tara care le acorda.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *