Afaceri

Instrumente de scris Europa Entreprise

Recomanda informatia!

O activitatea incununata de succes presupune un efort sustinut si investitii constante in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor si a produselor. Un ingredient esential pentru reusita acestei formule este publicitatea. Produsele promotionale comercializate de SC Keops Star SRL se adreseaza intreprinzatorilor care doresc sa isi promoveze intr-un mod profesionist afacerea. Din gama variata de produse promotionale, aflata in oferta firmei, fac parte instrumente de scris de tip pixuri metalice,pixuri din plastic, stilouri, seturi de scris, creioane grafit, creioane mecanice, seturi creioane si seturi de colorat pentru copii. Catalogul de produse promotionaleEuropa Entreprise, activ  on-line pe site-ul companiei www.promotional-zone.ro, prezinta in detaliu instrumentele de scrismarca  Stilolinea si Maxema. Aceste instrumente de scris, fabricate in Italia, se remarca prin design, calitate si varietatea modelelor si a culorilor.

Fiecare categorie de instrumente de scris Europa Entreprise este foarte bine reprezentata clientii avand posibilitatea de a alege tipul de produs promotional potrivit pentru activitatile lor publicitare. Catalogul de produse promotionale Europa Entreprise se adreseaza, dupa cum si titlul il recomanda, tuturor celor care se identifica cu denumirea de intreprinzator : o persoana ambitioasa, cu initiativa, inzestrata cu simt practic, o persoana ce isi canalizeaza toate eforturile pentru a reusi in activitatea desfasurata. Oferta de instrumente de scris Europa Entreprise cuprinde atat produse clasice de tip pix si stilou, confectionate din material plastic sau metal, cat si produse noi, inovatoare, confectionate din materiale reciclabile. Gama de instrumente de scris Eco Writing contine o diversitate de produse confectionate din materiale prietenoase cu mediul ; astfel de produse pomotionale pot reprezenta piesa centrala a unei activitati publicitare ce promoveaza o atitudine ecologista a firmei organizatoare. Instrumentele de scris Eco Writing se inscriu pe linia produselor promotionalecomercializate de SC Keops Star SRL  –  produse promotionale originale, de o calitate deseosebita.

Firmele care doresc  sa isi promoveze imaginea folosind produse promotionale clasice vor gasi in catalogul Europa Entreprise instrumente de scris metalice de tip pixuri, stilouri si creioane mecanice. Aceste instrumente de scris au un design simplu si elegant, combinatia de culoare si metal fiind una de bun gust. Instrumentele de scris metaliceEuropa Entreprise pot fi oferite sub forma de cadouri promotionale clientilor si partenerilor de afacericu ocazia organizarii unor evenimente corporate sau a campaniilor de publicitate. Puteti conferi cadourilor promotionale o nota de distictie oferindu-le clientilor intr-un ambalaj special – un etui elegant din lemn captusit cu velur.
Instrumentele de scris Europa Entreprise ,prin natura lor, sunt utile in orice tip de activitate motiv pentru care pot fi folosite  in diferite tipuri de  activitati publicitare.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *