Afaceri

Materiale promotionale

Recomanda informatia!

Promovarea serviciilor si a produselor are un rol foarte important in economia de piata, producatorii din fiecare domeniu de activitate incercand sa castige cat mai mult teren in defavoarea competitorilor in lupta pentru detinerea monopolului economic.Campaniile publicitare derulate pe canalele TV, pe radio sau pe internet au un mare impact asupra consumatorilor, dar sunt foarte costisitoare, fiind inaccesibile pentru multi agenti economici. O alternativa profesionista si moderna, mai putin costisitoare o reprezinta campaniile publicitare in cadrul carora se ofera materiale promotionale. Producatorii din industria de publicitate ofera solutii ingenioase pentru promovarea afacerii dumneavoastra prin paleta larga de materiale promotionale comercializate.

 Aceste materiale promotionale se caracterizeaza printr-o diversitate de modele, culori, marimi si intrebuintari, fapt care usureaza alegerea de catre clienti a produsului potrivit a fi piesa de rezistenta a campaniei de publicitate. Se recomanda achizitionarea unor produse de calitate, cu un design deosebit, aceste produse reprezentand imaginea companiei care le ofera. SC Keops Star este importator direct de materiale promotionale de o calitate deosebita, care se remarca prin design si diversitate. Campaniile publicitare de imagine vor capata o nota profesionista prin folosirea acestor produse promotionale.

Materialele promotionale contribuie in mod direct la succesul campaniei de promovare a afacerii dumneavoastra, partenerii si clientii fiind incantati de articolul promotional primit cu ocazia lansarilor de produse, campaniilor de branding sau al oricaror alte tipuri de evenimente de promovare . Aceste materiale promotionale pot fi oferite partenerilor, clientilor, angajatilor cu prilejul unor ocazii speciale, cum sunt sarbatorile de Craciun sau sarbatorile de Paste, de 8 Martie sau team building-urile. In functie de perioada in care este organizata campania si de mesajul pe care doriti sa il transmiteti, pot fi alese materiale promotionale din categoria vara, electronice, agende, instrumente de scris, eco, moda, spa. Unele produse pot fi oferite doar in anumite perioade ale anului, cum sunt articolele de plaja sau cele care sunt personalizate cu elemente specifice Craciunului sau Pastelui, in timp produse promotionale de tip agenda, pix, mapa, ceas, geanta, suprt CD/DVD pot fi oferite in orice perioada a anului.

Materialele promotionale pot fi oferite clientilor existenti pentru fidelizarea acestora, noilor clienti in momentul achizitionarii unui serviciu sau produs si angajatilor. Multe firme investesc in imagine, folosind in interiorul firmei doar produse de birotica si papetarie personalizate cu insemnele firmei. Aceste materiale promotionale sunt oferite de catre companie angajatilor cu ocazia unor evenimente corporate de tip – training, team building , inaugurari de sediu sau pentru uzul profesional sau personal.

SC Keops Star ofera clientilor o paleta larga de materiale promotionale din urmatoarele categorii: instrumente de scris, vitalitate,voiaj, moda, electronice, produse spa, produse. Aceste articole sunt livrate clientului in culoarea si marimea dorita. Firma ofera solutii personalizate clientilor, punand la dispozitia acestora o gama variata de servicii de specialitate: consultanta, outdoor adverising, organizare de evenimente corporate. Materialele promotionale achizitionate pot fi personalizate prin timbru sec, tipar digital, tampografie, serigrafie, transfer termic, folio si gravura.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *