Afaceri

Publicitatea prin materiale promotionale

Recomanda informatia!

In conditiile economiei actuale concurenta in toate domeniile de activitate este acerba. Reusita unei afaceri depinde si de buna promovare a imaginii companiei, a serviciilor si a produselor oferite prin intermediul campaniilor publicitare  lansate in mass media sau pe internet. Una dintre cele mai clasice metode de publicitate, al carei efect maxim a fost demonstrat in timp, este oferirea de materiale promotionale. Prin aceasta metoda se reuseste, intr-o maniera atractiva pentru clienti, transmiterea eficienta a unor informatii legate de activitatea si produsele sau serviciile companiei. Importanta crescanda a publicitati in economie a dus la organizarea unor targuri internationale de materiale promotionale, unde producatorii de astfel de articole isi prezinta oferta de produse.

Oferta de materiale promotionale este foarte variata, incluzand articole intrebuintate in diferite domenii de activitate. Varietatea acestor produse reprezinta un avantaj pentru clientii care, cu usurinta, vor gasi acele produse care se potrivesc cel mai bine cu imaginea companiei sau cu mesajul pe care vor sa il transmita prin intermediul campaniei publicitare. Oferta de materiale promotionale a companiei SC Keops Star include o gama variata de produse care pot fi folosite in campanii de branding sau imagine. Articolele comercializate se detaseaza de produsele similare aflate pe piata prin calitatea deosebita, design si versatilitate.

 Materialele promotionale potrivite folosite in scopuri publicitare reprezinta o garantie a succesului campaniei de publicitate. Aceste produse trebuiesc alese in functie de specificul activitatii companiei, produsul sau serviciul promovat sau mesajul pe care compania doreste sa il transmita clientilor. Unele materiale promotionale pot fi folosite sezonier, fiind recomandate in campaniile de publicitate derulate in anumite perioade ale anului. In acesata categorie intra articolele de plaja sau cele care sunt personalizate pentru perioada sarbatorilor de 8 Martie, Paste sau Craciun. Articolele de birotica si papetarie, agendele, articolele spa sau cele din categoria voiaj sau moda pot fi oferite clientilor in orice perioada a anului.

Materialele promotionale au intrebuintari multiple; aceste produse pot reprezenta piesa de rezistenta a campaniilor de publicitate pentru fidelizarea clientilor existenti si largirea portofoliului de clienti al firmei. Aceste produse pot fi oferite in cadrul evenimentelor organizate cu prilejul inaugurarii unui sediu nou sau a lansarii unui nou produs. Unele firme investesc in imaginea companiei si ofera angajatilor materiale promotionale, personalizate cu insemnele companiei.

SC Keops Star comercializeaza materiale promotionale din diferite categorii – birotica si papetarie, voiaj, moda, electronice, produse spa, eco care pot fi livrate clientului in culoarea si marimea dorita. Firma ofera consultanta de specialitate si servicii de personalizare a produselor: timbru sec, tipar digital, tampografie, serigrafie, transfer termic, folio si gravura.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *