Cum se folosesc bonurile de masa pe card

Recomanda informatia!

Bonurile de masa pe card au intrat in viata mea cumva fortat, insa acum ma bucur ca le-am primit cu bratele deschise. Cand seful meu mi-a spus prima oara ca vrea sa renunte la varianta tichetelor de hartie, am avut senzatia ca ma scoate din zona de confort in mod inutil. Dar nu a trecut mult pana cand mi-am dat seama ca sosise vremea ca bonurile de masa sa se alinieze si ele erei digitale. 

Daca nu ai avut inca ocazia sa le incerci, probabil ca nu ai nici cea mai vaga idee despre cum se folosesc bonurile de masa pe card. Te-ai obisnuit sa completezi cu pixul cupoane, sa le dai casierei din supermarket si nu stii inca de ce ar fi mai bine ca procesul sa devina cumva mai simplu, automatizat. Uite de ce este bine sa le dai o sansa si cum poti sa le folosesti!

 

Ce sunt bonurile de masa pe card 

Bonurile de masa pe card sunt de fapt carduri de masa speciale care sunt incarcate lunar cu o alocatie de hrana, ce poate fi folosita doar in magazinele si restaurantele afiliate. 

Ele nu sunt carduri bancare, nu au cont bancar asociat si sunt reincarcate in fiecare luna cu sumele oferite de angajator. In plus, nu poti retrage numerar de pe aceste carduri. 

 

Cum poti folosi bonurile de masa pe card 

Cardul valoric de masa poate fi folosit in toate unitatile de alimentatie publica echipate cu dispozitive speciale de citire a lor. Suma de pe cardul tau are aceeasi perioada de validitate precum tichetele de masa pe hartie, iar valoarea nominala a tichetului de masa electronic este de 9,35 lei. 

Toate costurile cu tichetele de masa electronice sunt suportate de angajator. Interesant este ca atunci and iti achiti cumparaturile in magazin, valoarea lor integrala este luata din suma existenta pe card (nu este nevoie sa platesti in bani diferenta).

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *