Afaceri

Instrumente de scris Charles Dickens

Recomanda informatia!

In promovarea eficienta a unei afaceri, importanta publicitatii este de necontestat; o campanie de publicitate organizata de specialisti poate oferi noi oportunitati de afaceri, contacte noi si atragerea unui numar cat mai mare de clienti.
SC Keops Star SRL  a adus pe piata romaneasca produse promotionale de ultima ora, confectionate de reputate firme ce activeaza pe piata internationala a produselor de publicitate. Catalogul de produse promotionale Impression contine produse promotionale unice; consultand acest catalog, postat on-line pe site-ul firmei www.promotional-zone.ro, veti remarca eleganta si calitatea instrumentelor de scris Charles Dickens, produse promotionale create pentru a celebra viata si activiatea  omului ale carui opere au rezistat testului timpului. Gama de instrumente de scris Charles Dickens are o distinctie aparte si se adreseaza acelor care apreciaza produsele de calitate.
Instrumentele de scris Charles Dickens sunt produse promotionale de lux ce pot fi oferite in scopuri publicitare celor carora au adus un plus de valoare afacerii dumneavoastra. Astfel de cadouri publicitare sunt speciale si pot fi  daruite cu ocazii speciale, pentru a marca un moment deosebit. In gama Charles Dickens sunt prezente instrumente de scris ce respecta linia traditionala a instrumentelor de scris. Aceste produse promotionale combina intr-o maniera eleganta sobrietatea negrului, a griului si a maroului cu accentele argintii sau aurii. Instrumentele de scris Charles Dickens de tip roll pix sau stilou sunt oferite in cutii cadou ce completeaza cadoul promotional perfect.
Instrumente de scris cu totul deosebite sunt pixurile si stilourile  in al caror design se regasec cristalele  Swarovski; aceste instrumente de scris reprezinta cadoul promotional perfect pentru doamne. Stralucirea cristalelor contrasteaza puternic cu negru intens, rezultatul fiind instrumente de scris pretioase, un accesoriu apreciat de orice femeie.  Toate instrumentelor de scris Charles Dickens sunt personalizate cu numele marelui scriitor american.  Celor care au nostalgia trecutului si a instrumentelor de scris folosite atunci, le recomandam stilourile cu penita si cele cu design vintage.
Gama de produse promotionale Charles Dickens este intregita de produse de tip suport carti de vizita si de tip breloc. Aceste produse promotionale respecta linia eleganta a gamei de produse promotionale Charles Dickens si pot fi oferite in cutii cadou.
SC Keops Star SRL va ofera servicii complete de publicitate pentru organizarea de activitati de publicitate care sa va ajute sa promovati eficient afacerea.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *