Afaceri

Promoveaza-te sponsorizand competitii sportive

Recomanda informatia!

Activitatile de sponsorizare reprezinta o metoda de publicitate fecvent intalnita, in special in cazul firmelor mari care doresc sa isi consolideze imaginea intr-o maniera profesionista. Preocuparea marilor firme pentru sustinerea activitatilor sportive reprezinta o initiativa laudabila care va atrage simpatia clientilor si a colaboratorilor. Activitatile de sponsorizare au o importanta sociala deosebita, implicarea marilor firme in organizarea acestora fiind un exemplu de responsabilitate sociala, un mod de a sustine comunitatea si de a promova valorile acesteia. Firmele care au calitatea de sponsori se bucura de publicitate pozitiva, beneficiile unor astfel de actiuni neintarziind sa apara.
SC Keops Star Srl pune la dispozitia clientilor o varietate de produse promotionale ce pot fi oferite in scopuri promotionale in cadrul competitiilor sportive. Oferta completa a firmei poate fi consultata on-line, pe site-ul companiei www.promotional-zone.ro. Produsele promotionale oferite participantilor in cadrul competitiilor sportive pot fi personalizate cu elemente distinctive ale sponsorului: denumire, sigla sau slogan; procedeele de personalizare ale produselor promotionale folosite sunt: tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital.
In functie de tipul competitiei sportive organizate, pot fi oferite, in scopuri promotionale, unul sau mai multe produse promotionale din partea sponsorului, concurentilor, echipelor acestora si sustinatorilor. In cataloagele de produse promotionale Cool 2013, Europa Entreprise, MCollection, Hildea si Impression sunt prezentate produse promotionale ce pot fi folosite in cadrul competitiilor sportive. Produsele promotionale de tip  recipient de apa, termos, lanyard, tricou, sapca, rucsac, vesta reflectorizanta, busola sau ceas sunt intotdeauna utile sportivilor.
Competiile sportive reprezinta un moment potrivit pentru oferirea de cadouri promotionale personalizate deoarece se bucura de un numar mare de participanti ce apartin unor categorii de varsta si medii socio-profesionale diferite. Oferirea de cadouri promotionale personalizate participantilor, in cadrul competitiile sportive, contribuie la cresterea nivelului de popularitate al sponsorului, firma sponsor consolidandu-si imaginea de partener de incredere ce da dovada  de responsabilitate sociala.
SC Keops Star Srl ofera servicii de promovare complete clientilor sai, pe care ii asista, prin intermediul specialistilor firmei, de-a lungul intregului proces de organizare a unei campanii de publicitate. Clientilor le sunt oferite solutii personalizate elaborate dupa o atenta analiza a datelor referitoare la domeniul de activitate al firmei, politica firmei, buget si planurile de afaceri.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *