Afaceri

3 produse de papetarie esentiale pentru organizarea si gestionarea unui depozit

Recomanda informatia!

Produsele de papetarie beneficiaza de o varietate de intrebuintari si utilizatori. De la scolari la angajati si oameni de afaceri sau birocrati, astfel de articole sunt esentiale pentru desfasurarea anumitor activitati sau organizarea acestora.

Spre exemplu:

– folosirea colilor de hartie A4 pentru a printa diverse documente;

– hartie in role si formate mari pentru plotter;

– bibliorafturi din carton pentru organizarea si arhivarea documentelor;

– caiete office pentru notite;

– role pentru fax sau role pentru casa de marcat;

– dosare si mape din carton pentru documente;

– cartoane speciale pentru carti de vizita;

– plicuri din hartie pentru corespondenta;

– etichete autoadezive si autocolante;

– materiale tipizate;

– notite autoadezive, cuburi de hartie si alte articole de papetarie.

Asadar, dupa cum se observa, desi in general cand spunem „papetarie” ne referim la clasica hartie A4, gama de produse si derivate din hartie sau carton este foarte diversificata. Produsele de papetarie sunt folosite atat pentru front office, cat si pentru back office.

In ceea ce priveste organizarea, gestionarea si desfasurarea activitatilor specifice unui depozit, iata care sunt printre cele mai importante articole de papetarie:

1. Materiale tipizate

Orice produs sau marfa care intra sau iese dintr-un depozit trebuie verificata atent, necesitand o evidenta scrisa. Aceasta este o regula de baza! Iar pentru acest proces, in functie de caz, ai nevoie de: nota intrare-receptie, nota predare-restituire, facturier, chitantier, aviz, bon de consum sau transfer, borderou, balanta de verificare, scrisoare de transport international, decont de cheltuieli, condica, dispozitie de plata catre casierie sau dispozitie de livrare, delegatie pentru ridicare marfa, registru de incasari si plati, registru pentru inventar etc. Drept urmare, materialele tipizate sunt de nelipsit in cadrul unui depozit. Pe toate acestea le gasesti la OfficeClass.ro, magazinul de birotica si papetarie nr. 1 in Romania!

2. Bibliorafturi din carton

Si pentru ca toate aceste materiale trebuie indosariate si pastrate pentru a justifica tranzactiile sau transporturile de marfuri, ai nevoie de bibliorafturi in format A4 sau A5 pentru organizarea si arhivarea tuturor documentelor. Acestea pot fi clasificate cronologic, pe categorii sau in functie de culori (bibliorafturi negre, rosii, albastre, verzi, galbene etc.).

OFERTA! Biblioraft A4 plastifiat PP/paper OPTIMA Basic … 7,17 Lei/bucata

produs de papetarie de inalta calitate, confectionat din carton rigid

plastifiat (PP) in exterior si prevazut cu hartie alba in interior

mecanism nichelat pentru prinderea documentelor

buzunar transparent pentru eticheta interschimbabila

3. Etichete autoadezive si autocolante

Aceste produse de papetarie sunt absolut necesare pentru ambalarea si recunoasterea mai usoara a marfurilor, organizarea acestora in depozit sau pentru a specifica anumite aspecte pe ambalajul produsului: continut, avertismente, instructiuni de utilizare, conditii de pastrare etc.

Comanda online produse de papetarie de la cei mai buni producatori, prin intermediul OfficeClass.ro, la cel mai bun raport calitate-pret: Xerox Business, Xerox Transit, Euro Basic, Colotech, Color Copy, Optima etc. NOU! Acum poti achizitiona produsele dorite in cantitati industriale, cu plata in rate fara dobanda. Mai multe detalii, pe site.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *