Casa-Gradina

Ratan, bambus, rafia… fibrele naturale sunt cele mai in voga pentru casa ta

Recomanda informatia!

Ratanul, rafia si bambusul sunt materialele autentice si naturale care anunta vara si dulceata de a trai. Va fi imposibil deci sa le rezisti.

Deja vedete in interiorul caselor inca de anul trecut, aceste materiale naturale revin in forta si merg de minune cu nuantele mai deschise, cu inul, cu lemnu, sau cu betonul.

O bancheta din ratan poate sa fie modernizata cu ajutorul pernelor. O bancheta in stilul anilor ’70 vara arata cel mai bine atunci cand o poti accesoriza cu o multime de perne cu motive care mai de care mai diferite. Motivele tropicale vor arata cel mai bine alaturi de cactusi, dar si de suculente. Peretii in nuante de verde vor pune totul in valoare. O alta idee – pernele din catifea merg si ele de minune cu aceasta ambianta.

Asociaza materialele naturale cu nuantele deschise. Ai nevoie pentru un living foarte rafinat doar de un dup de culori sic. Adica de un alb luminos incalzit de note de miere aduse de materiale naturale de toate formele. O masuta de cafea, o perna din rafia impletita cu mana, o oglinda cu rama din ratan… chiar ai de unde alege.

Ratanul arata cel mai bine alaturi de nuanta de albastru laguna. Daca vrei sa aduci in casa ta ambianta minunata de la malul marii, nu trebuie sa faci prea multe. Ai nevoie de o nuanta de albastru laguna, de tonalitatile nisipii ale ratanului, dar si de obiecte de decor care ne duc mai aproape de mare. Plantele verzi vor completa si ele de minune totul, mai ales palmierii.

Poti incerca sa folosesti pentru un dormitor doar fibre naturale. Ratan tesut, fibre impletite sau paie, toate puse in valoare de nuante de galben. Dar acestea arata minunat si alaturi de materiale mai nobile precu, marmura.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *