Casa-Gradina

Aerul conditionat a devenit o necesitate

Recomanda informatia!

Schimbarea climei este reala si o resimtim din plin. In 2017 este aproape imposibil sa iesi afara in jurul orelor 4-5 dupa-masa, cand efectul de sera este in toi si caldura se ridica in aer. Desigur, pe timpul zilei suntem la birou, ori la piscine sau, in orice caz, de cele mai multe ori in locuri in care ne putem adaposti cumva de cele 45 de grade C ce ne usuca narile si ne ard pielea.

Insa, desi a devenit destul de comun sa avem in casa un aparat de reglare climaterica (De la aer conditionat, la sisteme mai complexe) sunt oameni care fie nu detin un aer conditionat, fie, in cel mai negru cosmar al unui om obisnuit, sistemul electric nu poate sustine un aparat de aer conditionat.

Si e un lucru terifiant, mai ales daca te gandesti ca somnul si calitatea lui sunt afectate grav de temperaturi ridicate. Sigur, poate ne gandim ca povestea se termina intr-o luna sau doua, insa depravarea de somn, pe termen atat de lung, poate produce boli neurodegenerative, incepand cu dementa si incheind cu Alzhaimer. In caz ca va intrebati de ce se agita atat de multa lume in jurul subiectului depravarii de somn.

Asadar, vorbim despre sanatatea mintala vs sistemul electric al casei. Poate va intrebati “si ce daca o sa cedeze sistemul electric?”

Ei bine, o mare parte din inciendii sunt provocate de scurt circuituri sau o explozie la nivelul sistemului electric – o viziune foarte sumbra, as spune eu.  Iar daca lucrurile nu sunt chiar atat de negre, risti distrugerea intregii aparaturi din casa, un risc enorm si costisitor.

Cea mai buna solutie?

Sa apelezi la electricieni buni, rapizi si fixisti asupra calitatii muncii lor, pentru ca la final tu trebuie sa traiesti cu idea ca esti in siguranta si nu o sa ii chemi iar pentru a iti repara aparatura casnica. Ori ca dupa ce ai schimbat reteaua te vei trezi cautand servicii de reparatii aer conditionat si ai pierdut nu doar bani, dar promisiunea unui somn dulce si odihnitor.

Asadar, inainte de a apela la un meserias pe care la care ai ajuns din auzite, intra pe Repara Acasa unde gasesti oameni calificati pentru munca lor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *