Pardoseli pentru depozite sau hale industriale

Recomanda informatia!

Daca depozitele si facilitatile dumneavoastra de productie au podele din beton, ar trebui sa iluati in considerare utilizarea unei pardoseli industriale durabile pentru acoperirrea podelei, pentru a o proteja. Acestea vor arata mai bine, dureaza mai mult, si va salva o multime de bani pe termen lung.

Cele mai multe intreprinderi industriale, toarna un strat standard de beton pe podeaua facilitatilor lor, si s-a dovedit in mod clar viabilitatea acestuia la locul de munca. Dar nimeni nu s-a gandit vreodata ca aspectul acestuia este pur si simplu urat. Din propria experienta, stiti deja ca pe beton apar pete si alte semne, deoarece aceasta are un finisaj poros. Aceste urme raman acolo pentru totdeauna, indiferent de ceea ce faci. In plus, betonul tinde sa rupa si sa se scobeasca, iar  reparatiile raman vizibile, deoarece carpelile adaugate nu se potrivesc niciodata perfect cu suprafata initiala.

Puteti evita aceste probleme atunci daca alegeti de la bun inceput o podea din rasini epoxidice, sau daca modificati textura pardoselilor dumneavoastra cu un strat de protectie din epoxidice.

Beneficii

Aspectul unei pardoseli curate da o impresie de profesionalism. O podea care arata curat, invita la incredere din partea clientilor sau a colaboratorilor. Culorile si texturile diferite imbunatatescaspectul de baza ale cladirilor industriale, in asa fel incat pardosellile acestora cu o functionalitate ridicata, devin de asemenea atractive. Acestea servesc, si preocuparilor dvs. pentru cheltuielile de operare. Aveti nevoie de un strat de pardoseala industriala care are atat rezistenta la impact cat si rezistenta la uzura.

Pardoselile industriale de acoperire au capacitatea de a rezista la substante corozive, inclusiv la sare, precum si non-corozive ca benzina, scurgerile din canalizare si alte materiale la fel de dificile. FDA a aprobat unele materiale de acoperire a pardoselilor industriale pentru utilizarea in zonele de manipulare ale alimentelor. Astazi, cele mai multe industrii de fabricatie si prelucrare ale produselor alimentare si chimice utilizare rasini epoxidice pentru pardosire, deoarece acestea dau performante mai bune decat orice alta alternativă. Aspectele practice ale epoxidicelor pentru acoperirea podelei dvs. depaşesc cu mult costul acestora.

Miracolele din domeniul chimiei au dezvoltat o suprafata care sa evite patarea sau deteriorarea suprafetei. Prin folosirea acoperirilor epoxidice, aveti avantajul de a nu fi nevoiti sa faceti reparatii la pardoselile dumneavoastra, in timp ce va bucurati de aspectul placut al pardoselilor dvs. Si economisit o multime de bani.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *