Importanta barierelor de protectie pentru pat

protectie-pentru-pat

Recomanda informatia!

Micutul tau este pregatit sa treaca de la patut la un pat traditional? Daca da, in mod natural, primul lucru care iti vine in minte este siguranta copilului tau! Trebuie sa te asiguri ca cel mic va dormi si se va juca in siguranta in noul pat, fara sa existe riscul de a cadea. Pentru linistea ta si pentru siguranta copilului tau, cea mai buna optiune de a-l proteja este sa instalezi bariere de protectie sau bumpere flexibile pe lateralele patului.

Ce sunt aparatorile laterale pentru pat?

Aparatorile laterale sunt bumpere flexibile din spuma cu memorie, de inaltime redusa, care ofera confort si siguranta celui mic in timpul somnului. Aceste aparatori laterale pentru pat sunt recomandate copiilor mai mari, care inca nu sunt constienti de limitele patului dar care nu sunt in pericol daca incearca sa coboare din pat.

Bumperele flexibile nu numai ca ofera confortul maxim, dar vor impiedica copilul sa se rostogoleasca din pat noaptea. Spuma cu memorie ofera o margine sigura si moale, fiind in acelasi timp foarte confortabila la atingere. O aparatoare laterala pentru pat este usor de instalat si este extrem de flexibila, astfel incat sa se potriveasca perfect pe orice tip de saltea.

Ce sunt barierele de protectie pentru pat?

Barierele de protectie pentru pat au, in general, inaltime ajustabila si sunt potrivite pentru copiii mai mici. Instaland bariere de protectie pentru pat, te asiguri ca cel mic nu se poate rostogoli, nu poate cobori si nu poate deschide sistemul de inchidere, astfel incat sa existe riscul de accidente. Barierele de protectie sunt extrem de sigure si ofera oricarui parinte linistea de care are nevoie atunci cand micutul doarme. Cu ajutorul unei bariere de protectie de la https://www.buy4baby.ro/bariere-de-protectie-pat, nu mai este nevoie sa supraveghezi in permanenta somnul copilului.

Pentru a te asigura ca cel mic este protejat corespunzator in timpul somnului, alege bariere de protectie inalte, cu fixare sigura si suficient de mari incat sa acopere toata lungimea patului. O bariere de protectie nepotrivita si prea joasa, poate fi depasita de copiii vioi si ambitiosi.

Importanta protectiilor pentru pat

Aparatorile laterale si barierele de protectie sunt articole foarte utile pentru siguranta copilului. Orice accident, oricat de mic, este nedorit si poate descuraja copilul in timpul explorarii si dezvoltarii. Un somn sigur si linistit contribuie foarte mult la o crestere sanatoasa, odihna corespunzatoare fiind foarte importanta pentru cel mic.

Barierele se pot conecta astfel incat sa asigure protectie pe toate laturile patului si pot fi, de asemenea, folosite pentru a forma un tarc sigur pentru zona de joaca. Barierele de protectie pentru pat se fixeaza foarte sigur si stabil sub saltea, cu un picior de prindere si o chinga de siguranta, astfel incat copilul sa nu le poata impinge.

Barierele de protectie sunt prevazute cu plasa respirabila si sunt realizate din materiale sigure pentru copii. Cadrul este conceput pentru a oferi o bariera puternica si stabila iar sistemul de blocare nu poate fi desfacut de catre copii. Daca ai un micut caruia ii place sa practice acrobatii in timpul somnului, barierele de protectie sunt cea mai buna optiune pentru linistea ta si siguranta copilului.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *