Care sunt principalele tipuri de saltele pe care le poti achizitiona în 2019?

saltea memory foam

Recomanda informatia!

Daca simti ca nu te odihnesti asa cum ar trebui sa o faci, cel mai probabil este din cauza saltelei. O saltea noua poate sa iti ofere o multime de avantaje, cel mai mare fiind o doza mare de energie in timpul zilei.

Ce saltea sa cumperi, insa? Exista o multime de variante care mai de care mai interesante si toate promit un somn perfect.

Pentru a lua decizia corecta, trebuie sa te informezi din cat mai multe surse de incredere, cum ar fi acest site spre exemplu, iar apoi sa testezi cat mai multe variante. Printre variantele pe care este foarte indicat sa le incerci se numara si urmatoarele:

  1. Saltelele cu arcuri. Este adevarat ca arcurile erau prezente si in dormezele pe care le foloseau bunicii nostri, motiv pentru care s-ar putea sa te gandesti ca nu aduc nimic inovativ. Realitatea este cu totul alta, insa. Daca alegi sa analizezi putin tehnologia acestor saltele vei descoperi ca sunt cat se poate de interesante. Nucleul este, intr-adevar, realizat din arcuri, insa stratele superioare pot fi construite din spuma de memorie si alte materiale care ofera o doza serioasa de confort.

Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre saltelele de acest fel:

  • Este bine sa aiba cat mai multe arcuri;
  • Exista saltele cu arc continuu ( practic sunt realizate pe baza unui singur firm de sarma neintrerupt;
  • Exista saltele cu arcuri individuale, impachetate fiecare intr-un material textil;
  • Saltelele cu arcuri ofera, de cele mai multe ori, un suport foarte ferm;
  • Daca doresti un confort foarte bun, este bine sa te orientezi spre straturi exterioare din spuma de memorie sau latex.
  1. Saltelele cu spuma de memorie. Sunt foarte populare datorita faptului ca se contureaza perfect pe corpul celor care le folosesc.Acestea distribuie uniform greutatea, se adapteaza la temperatura corpului si ofera un confort foarte bun. Daca ai dureri de spate sau dormi alaturi de o persoana care se rasuceste foarte mult in pat, salteaua cu spuma de memorie este cea mai potrivita varianta.
  2. Saltelele ortopedice. Cei care au probleme de spate majore pot alege saltelele ortopedice. Acestea sunt caracterizate prin fermitatea pe care o asigura si suportul foarte bun pentru toate partile corpului. Saltelele ortopedice pot fi realizate din arcuri, insa pot avea si alte materiale cum ar fi spuma de memorie sau latexul. Scopul lor principal este acela de a asigura un suport ferm si a alinia corect gatul si spatele.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *