Casa-Gradina

Deratizarea te scapa de problemele cauzate de rozatoare

Recomanda informatia!

Daca ai gasit recent excremente de forma bobului de piper, putin mai alungite, in jurul alimentelor, pe rafturi si sub chiuvete, atunci este foarte posibil sa te confrunti cu problema rozatoarelor dauntoarea. Daca mai si simti un miros pregnant de urina si/sau cablurile de prin casa sunt roase, atunci cu siguranta gazduiesti o familie de soricei.

Dincolo de faptul ca reprezinta un aspect absolut inestetic pentru casa ta si ca iti cauzeaza pierderi materiale, rozatoarele daunatoare sunt un adevarat pericol pentru sanatatea ta si a celor din jurul tau.

Soarecii si sobolanii sunt purtatorii unor boli grave, care se transmit cu usurinta atat omului, cat si animalelor din casa/ gospodarie. Asadar, este recomandat ca atunci cand te confrunti cu astfel de probleme, sa iei masuri imediate.

Deratizarea profesionala- solutia cea mai eficienta

Sa actionezi impotriva soarecilor si sobolanilor, apeland la produsele toxice din comert, ar insemna o foarte mare pierdere de timp si bani. Rezultatele ar fi total dezamagitoare!

Cea mai buna solutie impotriva rozatoarelor sunt serviciile profesionale de deratizare din Bucuresti. In desfasurarea deratizarii in Bucuresti de tip profesional, se foloseste o aparatura profesionala de ultima generatie si substante toxice, care sunt comercializate doar persoanelor autorizate. Eficienta serviciului profesional de deratizare Bucuresti este aproape de 100%, nedand nicio sansa de supravietuire rozatoarelor, care ti-au invadat spatiul.

Pentru o eficienta sporita, este recomandat sa apelezi la serviciile profesionale de deratizare din Bucuresti in mod regulat, la intervale de aproximativ 3 luni.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *