Sport

Steroizi: Lucruri false despre bodybuilding

Recomanda informatia!

1. Poti sa ajungi la aceleasi rezultate ca si un bodybuilder, fara ajutorul steroizilor.

Doar ca este nevoie de mai mult timp. – Fals. Desi in multe reviste de profil se spune ca cei care fac bodybuilding nu folosesc steroizi, lucrul acesta nu este adevarat. Toti culturistii profesionisti folosesc steroizi (uneori chiar si in combinatie cu alte medicamente de crestere a masei musculare). Si nu este vorba neaparat despre stimularea hormonilor, ci despre faptul ca pur si simplu corpul omenesc nu are capacitatea de a ajunge la o astfel de musculatura fara steroizi. Fara steroizi nu este posibil ca un culturist sa aiba muschii pe care ii are, sa aiba pielea subtire si sa continue sa depuna masa musculara chiar daca au unele obiceiuri nesanatoase. Va veti intreba: de ce exista pe piata distribuitori care vand diverse suplimente de crestere a masei musculare? Raspunsul este simplu: ca sa-si vanda marfa. Dar retineti, aceste suplimente nu vor avea aceleasi rezultate ca si stereozii.

Acestea fiind spuse nu trebuie sa renuntati la dorinta de a va remodela corpul. Daca veti pune in practica o serie de principii sanatoase, veti avea o dieta bogata in nutrienti si va veti odihni suficient, atunci veti putea sa faceti schimbarile pe care le doriti asupra corpului dumneavoastra. Chiar daca nu veti deveni un bodybuilder profesionist veti avea un corp sanatos si armonios. Am dat in urma cu ceva timp de un magazin online, este vorba de vand-steroizi.com si am gasit acolo o multime de produse.

2. Ca sa stimulati cresterea masei musculare, trebui sa aveti o dieta extrem de bogata in calorii – Fals.

Avand o dieta extrem de bogata in calorii riscati sa depuneti grasime. Trebuie sa spunem ca acest lucru depinde si de organism pentru ca exista persoane care mananca foarte multe alimente bogate in calorii dar care reusesc sa le consume. Pe de alta parte sunt si organisme care nu reusesc sa elimine aceste calorii, ci ele sunt asimilate sub forma de grasime. Din pacate studiile arata ca in cele mai multe cazuri, aproape 65% din cresterile de masa cauzata de o dieta bogata in calorie este de fapt grasime si nu masa musculara.

Doctorii specialisti afirma ca doar 20-25% din cresterea masei musculare provine din cresterea sintezei de proteine. Restul cresterii masei musculare este atribuita in mod direct proliferarii crescute a celulelor din tesutul muscular, iar calorii (energia dietetica) nu reprezinta un factor cheie in transformarea acestor celule in celule musculare.

Exista mai multi factori ce determina cresterea masei musculare, dar anti-catabolismul pare sa fie cel mai important. Prin urmare, este recomandat sa lasati deoparte dietele extrem de bogate in calorii, caci cel mai probabil datorita geneticii acest lucru nu va va ajuta. Pentru o crestere musculara rapida culturistii de performanta folosesc steroizi

3. Daca ai o dieta cu putine grasimi, nu conteaza cate calorii acumulezi, pentru ca nu te vei ingrasa. – Fals.

Ideea este ca daca veti depasi cerintele de energie, va veti ingrasa din ce in ce mai mult. Adevarat ca in cazul incare veti avea o dieta bogata in grasimi va veti ingrasa mai repede, iar lucrul acesta se intampla din mai multe motive. Cel mai important dintre acestea este faptul ca un gram de grasime are noua calorii, spre deosebire de patru calorii la gram asa cum au carbohidratii si proteinele.

Apoi grasimea se metabolizeaza in mod diferit in organism. Este nevoie de o cantitate mai mica de calorii pentru a asimila energia in grasimi ingerate comparativ cu asimilarea unei cantitati egale de carbohidrati. Asta inseamna ca toate caloriile din grasime se depun mai usor decat caloriile din carbohidrati. Steroizii se pot folosi si pentru pierderea in greutate, arderea grasimilor, nu doar pentru cresterea masei musculare.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *