Gabriela Szabo este infectata cu Covid-19

Gabriela Szabo este infectata cu Covid-19

Recomanda informatia!

Gabriela Szabo a anuntat pe Facebook ca s-a infectat cu noul coronavirus. Fosta sportiva spune ca se simte bine si ca in urmatoarele doua saptamani va sta acasa in izolare.

Vezi pe https://www.fullonline.ro/category/sport mai multe stiri sportive.

    Iata ce a spus Gabriela Szabo

“Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap. Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: „gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare.
Nu știu ce să mai cred. Aveți grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejați-vă. Să ne auzim cu bine!” a mentionat fosta sportiva pe retelele de socializare.

Gabriela Szabo a fost campioana in anul 2000, la proba de 5.000 de metri. Aceasta a castigat argintul olimpic in 1996 si in 2000 la proba de 1.500 de metri.

Fosta mare atleta are deja trei titluri mondiale in aer liber si trei in sala dar si doua titluri europene in sala.

Dupa retragere si activitate, Gabriela Szabo a devenit vicepresedinta a Federatiei Romane de Atletism si director de marketing. Aceasta a mai fost si ministru al Tineretului si Sportului in perioada martie 2014 – noiembrie 2015.

Gabriela Szabo a avut un an greu, acesta si-a pierdut mama in luna ianuarie. Livia Szabo avea 67 de ani si a decedat in urma unei suferinte grele. Aceasta a fost inmormantata la Bistrita, mai exact in locul unde a trait toata viata.

Gabriela are si motive de satisfactie, mai exact sala ultramoderna din Voluntari ii poarta numele „E o mare onoare pentru mine ca sala aceasta să-mi poarte numele, sunt fericită că niște oameni cu idei și suflet din Voluntari și din ministere au pus pe picioare această arenă modernă. Sunt sigură că și dintre acești copii vom avea un campion european, mondial sau olimpic”, a spus aceasta.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *