Top Proteine whey 2019

Recomanda informatia!

Proteinele Whey sunt proteinele obtinute din zer si sunt extrem de importante pentru cei care doresc sa puna masa musculara. Acestea sunt obtinute in mod natural, prin izolarea sau prin concentrarea lor din zerul din lapte. In general, vei putea descoperi 3 tipuri de proteine whey: Concentratul proteic din zer, izolatele proteice din zer si hidroizolatele din zer.

Avantajele pe care le da consumul acestor proteine sunt uriase:

  • Ajuta la pierderea in greutate, fara a atenta la masa musculara;
  • Ajuta la cresterea rezistentei si a fortei;
  • Elimina pofta nejustificata de mancare;
  • Controleaza nivelul de zahar din sange;
  • Ajuta la preventia cancerului si a altor boli cel putin la fel de grave;
  • Intaresc sistemul imunitar si reduc stresul.

Practic, este bine sa consumi astfel de proteine, atata vreme cat mergi la sala si faci sport intens, in conditiile in care nu fac altceva decat sa ajute. Totusi, este indicat sa acorzi o atentie sporita tipului de proteina pe care il cumperi. Exista numeroase branduri si retete de proteina Whey, cele mai bune fiind urmatoarele:

Proteine Whey gold standard ciocolata . Este o proteina din zer 100% cu un gust deosebit de ciocolata. Se remarca printr-un echilibru foarte bun de aminoacizi si o multime de elemente nutritive precum Calciul Sodiul, Fibrele sau glutaminele. Conform culturistilor este una dintre cele mai bune optiuni pe care o ai daca vrei sa cresti masa musculara.

LevroISO Whey. Este o proteina produsa in Europa sub brandul lui Kevin Lavrone, unul dintre cei mai importanti culturisti ai ultimilor ani. Este compusa din proteine din zer 100% si are un continut redus de carbohidrati si de grasimi. Cei care doresc sa isi creasca si sa isi mentina masa musculara, dar si sa mentina sanatatea oaselor, este bine sa aleaga aceasta proteina.

MusclePharm Combat 100% Whey. Este un alt supliment alimentar obtinut 100% din zer. Are un continut scazut de sodiu si de grasimi si reuseste sa ii furnizeze organismului proteinele necesare fara a ingreuna digestia. In aceasta proteina se gasesc toti cei 9 aminoacizi esentiali. Proteina este obtinuta prin eliminarea oricarei impuritati.

Daca vrei sa iti cresti masa musculara, proteina din zer ( whey) este aproape obligatorie. Asigura-te ca stii cum sa o consumi si ca faci suficient sport pentru a o asimila corect, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *