Sport

De ce nu sunt Lionel Messi si Cristiano Ronaldo cei mai buni din fotbal?

Recomanda informatia!

Cristiano Ronaldo si Lionel Messi sunt doua nume care domina lumea fotbalului de multi ani. Acesti jucatori cu siguranta au abilitati bune, care au fost demonstrate prin numerele extreme de goluri si performantele foarte bune.
Mai mult decat atat, Cristiano si Messi sunt considerati ca cei mai buni fotbalisti din toate timpurile. Cu toate ca ambii au un numar enorm de fani si o contributie semnificativa in fotbal, chiar merita titlul?
Probabil va ganditi sa raspundeti cu ’’da ’’, dar sunt mai multe motive care pot nega acest fapt. De ce spunem asta?
Nu au castigat Cupa Mondiala
Cupa Mondiala inca ocupa un loc crucial in lumea fotbalului. Dar Ronaldo si Messi nu se pot mandri cu acest titlu inca in cariera lor. Prin urmare, afirmand ca sunt cei mai buni in fotbal fara sa castiga Cupa Mondiala, este ca si cum am afirma ca cineva este cel mai bun atlet fara sa ajunga la Jocurile Olimpice.
Cristiano Ronaldo nu doar ca nu a reusit sa ajunga pana la semi-finala, dar nu a inspirat tara lui sa castige Cupa Mondiala FIFA. Pe de alta parte si Messi a fost dezamagit cand au pierdut in 2014 Cupa Mondiala. Dupa asta, si el si fani au ramas socati, cand a primit Golden Ball pentru titlul de cel mai bun jucator.
Sunt sprijiniti de cele mai apreciate cluburi de fotbal
Messi joaca la FC Barcelona, iar Ronaldo la FC Real Madrid. Acestea sunt cluburi cunoscute care domina in lumea fotbalului,asa ca isi permit obiecte de lux, scumpe, pentru sport. Acesta este unul dintre cele mai semnificative motive, pentru care Messi si Ronaldo beneficiaza de profiluri internationale inalte.
Nu au cele mai multe goluri
Fiindca scopul principal al jocului este marcarea golurilor, Messi si Ronaldo nu se afla in top 5 jucatori cu cele mai multe goluri. Cu totul ca ei sunt talentati si fenomenali in marcarea golurilor, nici unul nu a ajuns la peste 700 goluri in cariera.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *