Sport

Antigravity, Mihabodytec, Crossfit…care este cel mai eficient sport al toamnei?

Recomanda informatia!

Pentru unele persoane, toamna rimeaza cu marea reintoarecere a pantalonilor leggings, a baschetilor si a muschilor bine lucrati. Ce disciplina poti alege in aceasta toamna pentru cele mai eficiente rezultate?

Mihabodytec. Principiul este destul de simplu- electrozii asezati pe piele trimit impulsuri electrice unor muschi diferiti si ii stimuleaza in acelasi timp. In timpul unei sedinte de electrostimulare, numita si EMS, se imbina exercitiile de intarire musculara cu un semnal electric care va ameliora munca muschilor. O sedinta de electrostimulare va solicita 80% din fibra musculara, in timp ce un efort obisnuit va solicita doar 30%.

Cycling, bicicleta de interior care arde grasimile foarte repede. Pe o bicicleta de interior, intr-o incapere cu ambianta de discoteca se pedaleaza in ritm si in grup, alternand intensitatea cadentei cu rezistenta pe bicicleta. Este cel mai bun echivalent pentru ciclismul traditional.

Crossfit, cardio si miscari rapide pentru a lucra muschii si a arde grasimile. Crossfit este un amestec de miscari cardio, de halterofilie si gimnastica. Timp de 45 de minute, se fac exercitii de incalzire, apoi o serie de exercitii de gimnastica, de cardio si de halterofilie. Se poate lucra si cu accesorii precum halterele.

Antigravity. Este vorba despre yoga in hamac, unde se va lucra abdomenul si se va « salva » spatele. Aceasta disciplina are drept scop protejarea artuculatiilor.

Figurile de yoga, de Pilates, de fitness si alte miscari de gimnastica sunt realizate toate in hamac. Suspendarea in aer permite intinderea corpului la maximum, optimizarea relaxarii si intarirea muschilor in profunzime.

HIIT. Este un antrenament sportiv cu intervale de cea mai mare intensitate. Se vor fractiona eforturile, se vor alterna perioadele de lucrare a muschilor cu miscari cardio intense de 30 de secunde, cu pauze de 10 secunde. O sedinta dureaza 30 de minute.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *