Sport

Nade de crap – pe care sa le folosesti atunci cand mergi la pescuit?

Recomanda informatia!

Nade de crap orice pescar trebuie sa aiba atunci cand isi planuieste urmatoarea sa partida de pescuit cu prietenii. Acestea reprezinta un element cheie pentru prinderea a cat mai multi pesti.

Magazinul online Carping.ro sustine pescarii entuziasti cu nade de categorie Groundbait, pasturi, pelete sau seminte, care s-au dovedit a avea un real succes la atragarea crapilor in zona de pescuit dorita. Incepand de astazi, toti iubitorii pescuitului pot sa experimenteze aceste nade de crap la partidele lor de pescuit.

In ciuda faptului ca exista atat pareri pro si contra eficientei nadelor de crap, increderea pe care echipa Carping o investe in nadele lor pentru crap reuseste sa se transmita si la pescarii care achizitioneaza de pe magazinul online Carping.ro. Au dezvoltat patru tipuri de nade, fiecare in parte isi are specificul ei si este utilizata in conditii diferite la pescuit.

nade crap

Tipurile nadelor de crap de la Carping.ro

Categoria care se poate utiliza indiferent de conditii este groundbaitul. Aceasta este utilizata atat de catre amatori care vors a aiba rezultate cat mai repede cu putinta, cat si de pescarii foarte dedicati care isi doresc sa creeze o impresie buna la concursuri.

Acestea au in compozitia lor un amestec intre urmatoarele ingrediente:

  • Fainuri cerealiere
  • Faina de peste
  • Seminte
  • Sroturi
  • Aditiv

Sortimentele de groundbait de la Carping Club, asa cum mai este numit Carping.ro sunt diverse, incepand de la cele mai puternice, cu o reactie de dizolvare rapida (Fast and Furious), la cele aromate, care sunt concepute din proteine si arome dulci care sunt foarte ademenitoare (Feedermix Premium). Varianta TTX pune accentul pe uleiul de porumb, de asemenea dulce.

nade de crap

Nadele pentru pescuitul crapului care nu au nevoie de nici un fel de prezentare sunt pasturile solubile. Despre acestea este necesar sa stim ca in compozitia lor au mixuri si lichide nutritive. Meat, Sweetcorn, Belachan si Tournament – acestea sunt o parte dintre pasturile comercializate de Carping.ro.

Peletele reprezinta o nada de fund compacta, conceputa din extracte naturale si uleiuri. Un lucru important la peletele de la Carping sunt timpii diferiti de dizolvare la contactul cu apa. Mai mult, maniera in care este facuta ambalarea ofera posibilitatea ca pescarii sa foloseasca aceste nade intr-un mod optim. Semintele de canepa sunt atat disponibile atat intregi, cat si ca spartura umeda, cu un miros ademenitor crapilor puternic. Aceste nade sunt foarte eficiente datorita usoarelor proteine digerabile, uleiurilor, carbohidratilor si mineralelor. Semintele sunt indicate pentru a prepara boiliesurile si groundbaiturile.

nada crap

De ce sunt eficiente nadele de crap de la Carping.ro

Echipa Carping comercializeaza nade profesionale, capabile in orice circumstanta sa atraga crapii catre zona de pescuit dorita si sa ii mentina interesati. In acest fel, nu exista sansa ca nada sa fie neatractiva, nu vor aparea indoieli cu privire la puterea de a atrage crapul.

Atunci cand pescarii ajung in zona de pescuit plini de incredere, tind de cele mai multe ori sa-si faca prea multe ganduri si ajung sa isi piarda increderea in nadele pentru crap cumparate. Isi indreapta atentia catre porumb care nu le ofera exemplarele mari, sau incearca sa isi realizeze acasa aceste nade.

Nadele de crap dau rezultat, exista varietate, ingredientele sunt atragatoare pentru crpai pentru ca sunt  dozate corespunzator, cei de la Carping ocupandu-se in acelasi timp si de un club sportiv in care noutatile din lumea pescuitului la crap sunt aduse la zi. Preturile sunt accesibile, la fel este si modalitatea de plasarea a comenzii online.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *