Cum sa folosim tabla zincata in bucatarie?

Recomanda informatia!

Stilul rustic, stilul vintage si stilul clasic au fost declarate si anul acesta ca fiind cele mai reprezentative pentru amenajarile bucatariilor.

Tabla zincata – perfecta pentru a accesoriza bucataria

Se zice ca indiferent de ce stil alegeti, cel mai important aspect este integrarea in decor a personalitatii dumneavoastra. Daca reusim sa punem suflet atunci cand ne decoram bucataria, o sa reusim sa obtinem un spatiu intim si cald in care ne va placea sa petrecem timp. Un mod inedit de a amenaja o bucatarie este stilul rustic pe care sa il puteti accesoriza cu eleente de tabla zincata. Va intrebati de unde puteti sa comandati tabla zincata? Raspunsul este simplu. Magazinul online MesteruManole pune la dispozite o oferta extraordinara la tabla zincata, dar si la alte materiale de constructii. Prin combinarea corecta a elemenetelor din tabla zincata se poate face o trecere foarte subtila la un stil rustic-industrial in care se adauga accente din lemn vechi, email, fier forjat si obiecte antichizate combinate cu nuante tari in care sa se regaseasca in obiectele de design. Pentru un aspect personal, dar totodata neconventional, o bucatarie rustica poate fi accesorizata cu elemente metalice din tabla zincata sau din inox. Un alt stil recomandat de catre toti designerii de interior pentru amenajarea bucatariilor este stilul clasic, adica un mobilier din lemn masiv si pardoseli placate cu marmura sau alte materiale nobile si blaturi din piatra naturala. Decoratiunile stilului clasic vor ofera rafinament si eleganta, iar culorile folosite vor fi unele temperate in gri, maro sau crem. Bineinteles ca acest tip de bucatarie este recomandat pentru casele cu bucatarie mare, pentru ca mobila din lemn masiv ocupa un spatiu important. Si nu in ultimul rand, pentru cei care iubesc vara si isi doresc ca anotimpul sa fie permanent in bucataria lor, pot opta pentru stilul vintage, care este caracterizat prin mobilier in culori deschise si usor de antichizat. Realizarea stilului vintage se face prin textile in culori deschise, brodate cu motive florale si cu mici accente dantelate. De asemenea pentru un aer rustic, se poate orna bucataria cu lucruri din inox sau din tabla zincata.

Despre Mesterumanole.ro

Mesteru Manole iti sta la dispozitie la numarul de telefon: 0741 238 406. Daca vrei sa comanzi online tabla zincata, trebuie sa intri pe site-ul www.mesterulmanole.ro si de acolo tot e simplu sub atenta supraveghere a acestuia. Mesteru Manole iti pune online la dispozitie o gama variata de produse de calitate pentru constructii.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *