Afaceri

Promovarea de baza a unei afaceri locale

Recomanda informatia!

O afacere fara promovare nu prea are cum sa ne aduca clienti, mai ales daca este vorba de lansarea unei afaceri noi.

De exemplu, daca avem un magazin local prin care comercializam hainute pentru copii, ar trebui sa dam importanta urmatoarelor metode de promovare:

-Prin intermediul flyer-elor, a fluturasilor. Impartirea fluturasilor prin oras poate fi o buna forma de promovare..si una destul de ieftina.

-Reclama la radio sau in ziarele locale sunt de asemenea doua forme foarte eficiente de promovare. Problema este ca acest tip de reclama este putin cam scump.

-Realizarea unui website si posibilitatea de a comanda online poate cu siguranta sa ne aduca mai multi clienti. Insa simpla realizare a site-ului nu ajunge. Acesta trebuie de asemenea promovat si in mediul online prin Facebook, campanii AdWords sau campanii SEO. Avand un website si promovandu-l, putem atrage clienti din intreaga tara, nu doar la nivel local. Magazinele online de hainute pentru copii sunt foarte cautate pe internet deoarece parintii cauta ce e mai bun si mai frumos pentru micutii lor.

-Cartile de vizita trebuie sa fie de nelipsit. Cu cat impartim mai multe carti de vizita cunoscutilor, cu atat sunt mai multe sanse ca acestia sa apeleze la noi..sau sa sugereze prietenilor sa apeleze la noi. Cartile de vizita pot fi realizate la orice centru de copiere, atat dupa model propriu, cat si dupa modelele oferite de centrele de copiere.

-Bannere, afise in spatii publicitare din oras. Si acestea sunt foarte eficiente, chiar daca au un pret cam ridicat.

-Oferind produse de calitate la preturi accesibile… vestea se va transmite de la om la om si beneficiind de o reputatie buna cu siguranta si numarul clientilor va creste.

Realizarea fluturasilor, a cartilor de vizita si a brosurilor nu este deloc o sarcina grea si nici scumpa, fiindca pot fi realizate in aproape oricare centru de copiere modern. Cat despre realizarea site-ului de hainute copii si promovarea sa, trebuie apelat la o firma profesionala de web design. Insa chiar daca investitia va fi destul de consistenta, in timp vom avea numai de castigat.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *