Afaceri

Ce planuri are Sergiu Diacomatu pentru Bucuresti?

Recomanda informatia!

Acest tanar lider al partidului Miscarea Populara stie exact ce inseamna Uniunea Europeana, deoarece a a muncit peste 5 ani in domeniul public si tot peste 5 ani in domeniul privat in functii de raspundere. Sergiu Diacomatu a fost timp de aproape 4 ani in corpul de control al Primului Ministru si a fost timp de 2 ani subsecretar de stat la finante.

In prezent administreaza afaceri private performante chiar si in timpurile acestea de criza, dand dovata ca Sergiu Diacomatu este bun in ceea ce face.

 

Cine este Sergiu Diacomatu?

Sergiu Diacomatu este prim-vicepresedinte Partidul Miscarea Populara (PMP), filiala sector 1 din Bucuresti. Este jurist si un om al dreptei pana in adancul sufletului. Domnul Sergiu Diacomatu a absolvit Facultatea de Drept a Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, a urmat apoi un curs de formare la Institutul National de Administratie, plus un Master in Managementul Proiectelor.

Inca este activ pe aceasta parte si in prezent urmeaza un master in Teoria si Practica Guvernarii la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative.

Cum vede Sergiu Diacomatu Bucurestiul?

Acesta isi doreste o schimbare in capitala noastra. Doreste sa aduca o schimbare majora, radicala care sa aduca in fata oameni noi, tineri capabili sa managerieze si care sa fie aproape de cetateni si de agenda lor.

Sergiu Diacomatu isi doreste pentru Bucuresti ca tinerii care vor veni in politica sa aiba ca prioritate orasul si locuitorii sai si nu averea lor personala. Parlamentarul Sergiu Diacomatu mai vrea sa motiveze toti Bucurestenii sa isi doreasca si ei aceasta schimbare, pentru ca doar impreuna cu Sergiu Diacomatu putem obtine aceasta schimbare.

Pe scurt, domnul Sergiu Diacomatu are planuri mari pentru Bucuresti, pentru ca isi doreste ca acesta sa ajunga din nou la Gloria de care s-a bucurat in trecut.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *