Afaceri

La ce preturi gasesti locuinte noi de inchiriat in Constanta?

Recomanda informatia!

Daca ti-ai gasit un job de vara, te relochezi la malul marii sau ai decis sa te muti intr-una dintre localitatile de pe tarmul Marii Negre, probabil ca iti cauti “viitoarea casa”. Ei bine, locuinte noi de inchiriat gasesti la tot pasul in judetul Constanta si nu numai, oricare ti-ar fi bugetul.

 In prezent, gasesti locuinte noi de inchiriat in Constanta-Mamaia si zonele adiacente la preturi incepand de la aproximativ 400 euro/luna (pentru un apartament mobilat si utilat complet).

 De pilda, in Constanta, in zona garii, poti gasi un apartament cu doua camere, intr-un bloc nou, cu parcare privata si monitorizare video, mobilat si utilat modern, cu geamuri termopan, parchet, usa metalica, aer conditionat, cablu si internet wireless la 400 euro/luna.

 In zona Sat Vacanta, acelasi tip de apartament, de asemenea intr-un bloc nou, cu beneficii similare celui mentionat anterior, iti scoate din buzunar 450 euro/luna.

 Prespunand ca te intereseaza si locuinte noi de inchiriat ceva mai ieftine, afla ca te poti orienta si catre garsoniere. O astfel de locuinta, intr-un bloc nou, amplasat ultracentral in Constanta, te costa 200 euro/luna. Iar beneficiile nu sunt deloc de neglijat: suprafata utila de 30 mp, geamuri termopan, usa metalica la intrare, jaluzele verticale, internet wireless, cablu, mobilata complet, modern.

 Pentru un pret similar – 220 euro/luna – poti gasi o alta garsoniera ultramoderna in Constanta, de aceasta data in zona Tomis Mall, intr-un bloc din 2013, ce iti propune o suprafata utila de 36 mp, plus mobilier si utilitatile necesare.

 Daca ai o gasca mai mare, afla ca intre locuintele nou-construite disponibile in aceasta vara de inchiriat din Constanta (atat din oras, cat si din intreg judetul) s-au strecurat si apartamentele generoase, cu 5 camere si un spatiu degajat, care iti vor reduce considerabil cheltuielile lunare per camera. De exemplu, in zona Faleza Nord din Constanta, gasesti astfel de apartamente in blocuri noi la 800 euro/luna, complet mobilate si utilate.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *