Afaceri

Birouri de inchiriat: cat costa birourile de-a gata?

Recomanda informatia!

Poti scapa destul de usor de nebunia dotarii unor birouri, odata ce le-ai inchiriat: solutia poarta numele de birouri instant, iar Romania pare sa fie una dintre cele mai ieftine tari cand vine vorba despre birouri de inchiriat de acest tip.

 Ce este un birou instant? Este un spatiu complet mobilat si utilat ce poate fi inchiriat chiar si pentru perioade scurte de timp, contra unor sume modice. Mai precis, care sunt beneficiile cu care vin la pachet aceste birouri de inchiriat? Piese de mobilier, telefon fix, fax si imprimanta, sala de intalniri, receptie, bucatarie, servicii de curatenie zilnica si servicii de paza, parcare pentru biciclete, conexiune la Internet etc.

 Potrivit Flash Office Solutions, prima companie care pune la dispozitie birouri de inchiriat instant, cei mai interesanti clienti in momentul de fata sunt cei din domeniul IT. In orice caz, date fiind costurile reduse pe care le implica – de aproximativ 200 euro/lunar pentru un birou de o persoana – acestea par sa fie o solutie viabila pentru orice tip de afacere.

 Si cand spunem ca in Romania costurile pentru asemenea birouri de inchiriat sunt mici, nu glumim: birourile instant sunt mai ieftine doar in Bulgaria (105 euro/luna) si Lituania (115 euro/luna). In rest, fie vorbim despre costuri egale celor din tara noastra, in state precum Austria si Portugalia,  fie despre costuri superioare.

 De pilda, birourile gata mobiliate si utilate costa de la 300 de euro lunar in Belgia si Spania, de la 350 euro/luna in Malta si Irlanda, 400 euro/luna in Grecia, 450 euro/luna in Germania, nu mai putin de 600 euro/luna in Italia si de la 750 euro/luna in Luxemburg, Slovacia si Franta.

 In caz ca te intrebai, companiile care se ocupa de birouri de inchiriat de-a gata au grija de tot, de la gasirea locului perfect unde sa iti muti/deschizi afacerea pana la asigurarea ca acesta corespunde pana in cele mai mici detalii cerintelor tale.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *