Afaceri

Articole promotionale eco

Recomanda informatia!

Societatea moderna se confrunta in ultimile decenii cu problemele cauzate de poluarea crescanda a mediului inconjurator, ca urmare a fenomenelor de industrializare si globalizare. Folosirea nerationala a resurselor naturale a pus in pericol anumite elemente ale ecosistemului – stratul  de ozon s-a rarefiat generand efectul de sera care se resimte din ce in ce mai puternic in ultimii ani, defrisarile excesive au redus dramatic suprafata impadurita la nivel global, multe specii de plante si rase de animale au disparut sau sunt in pericol de disparitie. In aceste conditii, adoptarea  de fiecare dintre noi  a unei atitudini ecologiste este mai mult decat necesara;  se recomanda folosirea  de produse eco in toate domeniile si activitatile. Producatorii din domeniul industriei de publicitate s-au alaturat curentului eco oferind clientilor o varietate de produse eco care pot fi folosite cu succes in campanile de publicitate ca materiale promotionale. SC Keops Star  este importator direct de materiale promotionale eco confectionate din materiale biodegradabile, produsele avand certificat ecologic.

Din ce in ce mai multe companii se implica activ in proiecte ecologice, oferind  in cadrul activitatilor derulate materiale promotionale eco.  Atitudinea eco adoptata de companii confera o nota de profesionalism si  raspundere civica actiunilor companiei, conferind acesteia un plus de imagine. Campaniile de publicitate organizate pentru promovarea unui serviciu sau a unui produs pot fi concepute pe teme ecologiste, de mare impact social, folosindu-se  materiale promotionale eco. Prin oferirea acestor materiale promotionale eco se transmite  clientilor si partenerilor de afaceri  ideea respectarii mediului inconjurator, incurajandu-se folosirea produselor eco si colectarea deseurilor reciclabile.  SC Keops Star comercializeaza produse eco realizate din hartie si carton reciclabil, bumbac organic  si iuta. Aceste materiale promotionale eco au intrebuintari multiple, remarcandu-se prin calitate, design si diversitate: pixuri, creioane, mape, genti, penare din hartie reciclabila, sacose din bumbac organic si iuta, produse care functioneaza pe baza energiei  solare sau a elementilor galvanici.

Companiile pot alege sa foloseasca in activitatile de birou produse eco, confectionate din hartie si carton biodegradabil, personalizate cu elementele specifice ale companiei. Aceste materiale promotionale eco pot fi oferite angajatilor cu ocazia unor momente speciale – sarbatori, zile de nastere sau pentru uzul profesional si personal . O buna ocazie pentru a oferi materiale promotionale eco anjajatilor sunt activitatile organizate de companie de tip training, workshop sau team building.  SC Keops Star ofera clientilor servicii de personalizare a produselor achizitionate prin urmatoarele procedee: serigrafie, transfer termic, timbru sec si tipar digital, tampografie, folio si gravura.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *