Produse eco folosite in campaniile de publicitate

Recomanda informatia!

Solul, aerul si apa sunt elementele esentiale existentei rasei umane pe planeta Terra, elemente de a caror integritate depinde bunastarea si santatea omului. Dupa decenii de neglijenta fata de mediul inconjurator, problema protejarii ecosistemul este tot mai mult adusa in discutie de societatea civila si clasa politica. Se recomanda folosirea de produse eco in cat mai multe domenii de activitate, produse care sunt confectionate din materii prime reciclate- hartie, material plastic, metale sau produse eco prietenoase cu mediul, care functioneaza fara sa polueze sau sa consume din resursele de energie ale planetei.  Aceste produse eco au mecanime ingenioase care folosesc  energia solara sau elementii galvanici pentru a functiona. SC Keops Star pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse eco ce pot fi folosite in campanii de publicitate; aceste produse eco au intrebuintari  multiple si se remarca prin calitate si design.

Promovarea imaginii companiei, a serviciilor si a produselor noi poate fi facuta folosind produse eco  oferite  clientilor si colaboratorilor ca materiale promotionale in cadrul campaniilor de advertising. Aceste produse eco transmit un dublu mesaj: acela al campaniei de publicitate, prin care se urmareste promovarea bunurilor si a serviciilor si un mesaj ecologic – atitudinea de respect si protectie fata de mediul inconjurator. Folosirea acestor materiale promotionale eco in publicitate imbunatateste imaginea companiei care le foloseste, sensibilizeaza clientii si  colaboratorii care, in mod sigur, vor aprecia preocuparea companiei  fata de protectia mediului inconjurator. Utilizarea de produse eco  in campanile de publicitate confera un plus de profesionalism  si respect companiei care le initiaza.
Multe companii ofera angajatilor articole personalizate cu insemnele companiei care pot fi folosite in activitatea profesionala sau personala ; aceste materiale promotionale pot fi produse eco, confectionate din materiale reciclabile. Folosindu-le zilnic, personalul  companei  va prelua mesajul ecologic transmis si poate il vor transmite mai departe in mediul  profesional, familial si  social in care activeaza.  SC Keops Star comercializeaza materiale promotionale eco care pot fi intrebuintate cu success la birou sau acasa. Articolele de birou- pixuri, creioane, mape, carnetele, notite adezive si  rigle sunt confectionate din materiale reciclabile ca hartia, cartonul si materialele plastice.  Oferta de materiale promotionale eco contine sacose confectionate din materiale natural, biodegradabile ca bumbacul organic  sau  iuta. Printre produsele interesante care pot fi oferite ca materiale promotionale se numara cele care functioneza pe baza de apa :  ceasul de birou  si calculatorul alimentate cu elemente  galvanice umplute cu apa . Materialele promotionale eco oferite clientilor de SC Keops Star sunt ideale pentru promovarea imaginii companiei dumneavoastra.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *