Sanatate-Medicina

Cei mai buni medici din Botosani specializati in oftalmologie

Recomanda informatia!

Daca locuiesti in Botosani si ai nevoie de o consultatie la ochi, nu vei intampina probleme in a-i gasi pe unii dintre cei mai competenti medici din Botosani specializati in acest domeniu.

 In Botosani exista doua clinici de oftalmologie foarte cunoscute datorita persoanele competente care profeseaza in cadrul lor. Acestea sunt Novaoptic si Optik Tataru. Afla mai multe detalii despre amandoua si alege-o pe cea care ti se pare mai potrivita pentru tine.

 Clinica Novaoptic

 Novaoptic este prima clinica oftalmologica privata din Bucovina si a fost infiintata in anul 1999. Cristina David este cea care i-a dat nastere.

  Medicii din Botosani care lucreaza la Novaoptic au creat un departament nou special destinat testarii oftalmologice a celor care sufera de diabet zaharat. Printre tehnologiile de care se folosesc pentru a le oferi servicii specializate persoanelor cu diabet se numara si un tomograf in coerenta optica 3D, dar si un laser Zeiss Visuals 532, care foloseste la combaterea retinopatiei diabetice.

 Alte tehnologii folosite de medicii din Botosani la Novaoptic sunt tomograful in coerenta optica OCT, Biomicroscopul ultrasonic si aparatul Plus Optix, capabil sa urmareasca evolutia afectiunilor oftalmologice ale copiilor in crestere.

 Optik Tataru

 Optik Tataru ofera servicii de prescriptii de ochelari si lentile de contact in urma consultatiei cu autorefractometre computerizate, truse de lentile sau foroptere automate, de masurare a tensiunii intraoculare (fie cu ajutorul unor aplano-tonometre, fiecu ajutorul unor tonometre non-contact computerizate) sau de analiza a fundului de ochi atat prin metoda clasica, cat si cu ajutorul unui dispozitiv numit Fundus Camera.

 In aceasta clinica lucreaza atat medici din Botosani, cat si asistenti de vanzari care se ocupa de comercializarea unei game diversificate de ochelari, lentile de contact si solutii pentru intretinerea acestora.

 In plus, beneficiaza de un departament tehnic competent care poate efectua reparatii sau monta lentile pe orice tip de rama.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *