Diverse

Catering in Bucuresti sector 6 de la PremierCatering.ro

Recomanda informatia!

PremierCatering.ro este un site ce ofera servicii de catering in Bucuresti, cu o activitate de peste 10 ani in domeniul prepararii mancarurilor si livrarii acestora la domiciliul clientilor. 

Serviciile Premier Catering & Events

Printre serviciile pe care cei de la Premier Catering & Events le ofera, pe langa cele legate de preparea mancarii si transportul acesteia, acestia ofera si aranjarea preparatelor la masa, servirea acestora, dar si debarasarea si curatenia aferenta dupa eveniment, toate acestea venind foarte bine in ajutorul clientilor in crearea unui eveniment perfect. 

Acestea au conceput meniuri speciale pentru diferite tipuri de activitati, exista meniuri corporate pentru training-uri, prezentari, receptii sau semnarii, ce beneficiaza de coffee-brack, cocktails sau bufet suerdez. Alte meniuri concepute de cei de la Premier sunt desitnate petrecerilor in cluburi, aniversare sau de copii. Toate aceste meniuri pot fi personalizate in functie de preferintele fiecaruia, concepand impreuna meniul perfect pentru evenimentul tau. 

Daca locuiesti in Bucuresti sector 6, si doresti sa iti organizezi un eveniment corporate sau o petrecere, poti apela cu incredere la servicii acestei firme de catering din Bucuresti sector 6 Premier Catering.

Mancarea este de bucatari cu o vasta activitate in domeniu, ce au acumulat de-a lungul anilor experienta importanta. Acestea gatesc preparate din diferite tipuri de carnuri si deserturi delicoase, ce pot satisface si cele mai pretentioase gusturi. 

Pentru a satisface dorintele tuturor consumatorilor cei de la Premier Catering au ofera si preparate vegetariene sau octolacto-vegetariene ce vin in intampinarea tuturor preferintelor clientilor.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *