Diverse

Un citybreak in Europa- care sunt cele mai frumoase orase de descoperit?

Recomanda informatia!

Escapadele citadine in Europa sunt o modalitate formidabila de a evada, de a descoperi noi culturi si de a se impregan de cultura fascinanta si pasionanta a acestui continent. Europa are o multime de orase fascinante, fiecare cu propriul sau farmec, istoria si bucataria sa delicioasa.

Fie ca iti place istoria, esti pasionat de bucatarie sau pur si simplu vrei sa pleci in cele mai frumoase aventuri urbane, iata care sunt orasele din Europa care merita sa fie descoperite.

Arta si romanta la Paris

Paris, Orasul Luminilor, este fara indoiala unul din cele mai romantice orase din Europa. Poti sa hoinaresti de-a lungul Senei, sa vizitezi Turnul Eiffel si sa explorezi numeroaseele galerii si muzee ale sale. Pentru o experienta unica, poti sa inchiriezi o masina si sa pleci in descoperirea celor mai fermecatoare satucuri.

Eterna frumusete a Romei

Roma, orasul etern, este cea mai frumoasa destinatie pentru amatorii de istorie. Descopera ruinele antice ale Coloseumului, maiestusul Panteon si bineinteles, Vaticanul. Daca vei inchiria o masina vei putea descoperi si regiunile din jur, mai ales pitorestile coline din Toscana.

Eclectismul Barcelonei

Barcelona este un oras care imbina de minune traditia si modernitatea. Exploreaza orasul gotic, admira arhitectura unica a lui Gaudi si relaxeaza-te pe cele mai frumoase plaje mediteraneene. Poti sa te aventurezi si inspre muntii din jur, de la Catalonia pentru o experienta si mai memorabila.

Exotismul Lisabonei

Lisabona, capitala Portugaliei, este un oras in plina dezvoltare, celebru pentru ambianta sa calduroasa, stradutele sale pavate si celebrele sale tramvaie galbene. Descopera bogata sa istorie maritima vizitand Muzeul Descoperirilor Portugheze si gusta pastéis de nata in cafenele fermecatoare. Inchirierea de masini in Europa it va permite, de asemenea, sa descoperi plajele magnifice din Algarve.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *