Diverse

La DallesGO ai parte de reducere la cursurile de design vestimentar

Recomanda informatia!

Multi tineri din Romania incep incet, incet sa isi contureze un stil vestimentar propiu. Designul vestimentar a inceput sa fie din ce in ce mai cunoscut. Te-ai gandit cum ar fi existe niste cursuri de design vestimentar in Bucuresti care sa te ghideze si sa te ajute sa iti dezvolti cu adevarat pasiunea pentru designul vestimentar.

Doar acum pe www.dallesgo.ro ai recudere la cursurile de design vestimentar

Daca ai o minte creativa si iti place sa iti desenezi ideile de imbracaminte atunci esti invitat sa iei parte la o serie de cursuri de design vestimentar in Bucuresti, cursuri la care vei invata cum sa iti definesti si cum sa iti conturezi o cariera in domeniu. Primele module din cursul de design vestimentar de la DallesGO vei invata notiuni generale despre moda: cele mai importante tendinte in moda actuala, revolutiile care au schimbat moda in ultimii ani si mai ales care sunt curentele din moda care s-au pastrat pana in prezent. In urmatoarele module vei incepe sa studiezi si sa intelegi foarte bine ritmul, cromatica si compozitia la un nivel cum nu ai mai facut-o pana acum, la un nivel pe care doar la cursurile de design vestimentar de la DallesGO le vei putea invata.

Despre profesorii de la cursurile de design vestimentar de la DallesGO

Despre profesorii de la cursurile de design vestimentar de la DallesGO vom vorbi mai jos. Acestia sunt oameni din industria modei care iti vor fi alaturi si care te vor invata lucruri foarte importante.

  • Lena Criveanu este unul dintre acei designeri vestimenari care reusesc sa armonizeze perfect moda si arta, intr-un mix complet ce depaseste granitele fiecarui sezon. Dupa peste 8 ani de activitate a brandului Lena Criveanu, elementul central al colectiilor semnate de Lena, ramane in continuare materialul imprimat, pictat sau cu motive folk, alaturi de vibratii si viteze diferite preluate din „lumea in care traim”.
  • Ovidiu Buta este un cunoscut stilist si jurnalist de moda roman, care a studiat comunicarea audio-vizuala in cadrul Academiei de Teatru si Film din Bucuresti, precum si design-ul la Universitatea Romano-Americana. Acest detine doua premii de excelenta in presa si moda. Ovidiu Buta este Director de media la GQ Romania, Senior Editor de moda la revista de specialitate „Dialog Textil”. El a semnat articole in revistele ELLE, Exces și Cosmopolitan si a realizat proiecte de moda sau teatru la Londra, New York, Chicago, Paris, Milano, Hanovra, Budapesta etc.
  • Lucian Broscatean este designer-ul vestimentar care a debutat in 2008 cu colectia Nomadic Symptoms, aflandu-se intr-o lunga si continua explorare a posibilitatilor modei contemporane. Colectiile sale au fost prezentate in Romania si in Europa. Acesta a participat de cinci ori consecutiv la Mercedes-Benz Berlin Fashion Week. In special mobilitatea, stilul de viata nomad, versatilitatea si spatiile heterotopice sunt doar cateva dintre temele abordate de acest designer.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *