Diverse

Cum arata lumea inainte de Internet

Recomanda informatia!

World Wide Web este de cea mai mare utilitate in zilele noastre, dar mai demult, acum 10 sau 15 ani, unii oameni chiar puteau sa supravietuiasca fara Internet, chiar daca acest lucru poate parea umitor. Ce faceau deci pentru a se informa sau cum faceau pentru a-si plati facturile?

La scoala, profesorii si invatatorii predau copiilor scrierea cursiva. Nici nu banuiau ca mai tarziu unii nici nu vor sti cum sa tina stiloul in mana.

In plus, grupurile precum Whatsapp sau Google Docs nu existau deci profesorii se intalneau cu elevii pentru a discuta despre proiecte.

Si inainte de Google, oamenii mergeau la biblioteca pentru a consulta cartile si pentru a aduna informatiile.

Si va vine sau nu sa credeti- aici ne referim la adolescentii din ziua de azi, pentru a asculta muzica oamenii mergeau in magazine sa isi cumpere casete si mai tarziu, CD-uri.

Facutul de poze era o intreaga aventura. Peliculele erau developate in magazinele specializate si pentru ca pozele sa fie vizibile. Deci trebuia sa astepti ceva vreme sa vezi daca ai iesti bine sau nu in poze.

Scrisorile. Chiar daca in case existau deja linii de telefonie fixa, in momentul in care Internetul incepe sa fie din ce in ce mai folosit, numeroase erau situatiile in care oamenii trebuiau sa scrie scrisori.

Si datorita unor platforme precum YouTube sau altor servicii de streaming este dificil sa ne imaginam cum unii dintre noi asteptam cu nerabdare urmatorul episod din serialul preferat. De asemenea, in fiecare dimineata, primeam acasa ziarul nostru preferat principalul mijloc de informare in epoca. Fara notificari deci…

Inainte de GPS, se foloseau harti si se cereau indicatii unor persoane intalnite pe drum. Un lucru ce pare in zilele noastre cu totul ciudat sau absurd. Nu-i asa?

Si iti mai lansam o provocare- imagineaza-ti ca pe vremuri copiii scriau de mana peste 1000 de cuvinte si nu se ajutau nici de calculator, nici de internet.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *