Cateva rezolutii bune din categoria Love pentru a-ti intari cuplul in anul 2023

Recomanda informatia!

Un nou an incepe cel mai adesea cu cele mai bune rezolutii. Si chiar daca sportul si sanatatea sunt cele mai importante, nu ar trebui sa uiti sa ai grija de cuplu.

Deci in ianuarie nu trebuie sa iti schimbi doar rutina sportiva, organizarea sau proastele obiceiuri. Ianuarie este luna ideala pentru a avea grija de cuplul tau, dar si de tine. Care sunt cele mai bune rezolutii pentru cuplu?

Comunica in mod eficient. Odata cu trecerea timpului si instaurarea rutinei, cel mai adesea uitam sa punem unele intrebari precum –“Cum a trecut ziua ta?”, “Ce vei face azi?” … Ar fi timpul sa te reinteresezi cu privire la partenerul tau. Cel mai bine ar fi deci sa va faceti timp sa vorbiti putin dimineata si seara, macar 10 minute. Pentru a nu cadea in monotonie, cel mai bine ar fi sa adresezi cele mai bune intrebari deci.
Alege tendinta micro-datingului. Uneori este destul de greu sa iti faci timp doar pentru tine si pentru partener. Alege deci tendinta micro-datingului care constă in a alege cateva mici intalniri cu partenerul in timpul saptamanii. Orice este bun pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viata. Un lucru care va intari cuplul si veti ramane un cuplu solid si unit.

Planificati activitatile pentru timp liber. Puteti incerca si sa intariti relatia de complicitate, incercand noi activitati pentru timpul liber. Mergeti la opera, la Zumba, mergeti la cursuri de gatit sau de dans in cuplu… pe langa faptul ca puteti partaja noi pasiuni, puteti gasi si alte subiecte de conversatie.

Scrie partenerului o scrisoare pentru Noul An. Aici va puteti aminiti cele mai frumoase momente ale anului, noile calitati pe care le apreciezi la el si proiectele pentru noul an.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *