Casa-Gradina

Visezi la o casa de vacanta, dar bugetul este limitat? Iata o varianta care iti poate fi de ajutor!

Recomanda informatia!

Anii de pandemie si perioada petrecuta de oameni in izolare, inchisi in propriile case, i-a facut pe multi romani sa aprecieze mai mult timpul petrecut in aer liber. Tocmai de aceea, tot mai multi au inceput sa caute, dupa ridicarea restrictiilor, noi locuinte, mai spatioase si cu o curte cat de mica.

Cei care nu isi permit sa se mute din oras, din cauza proximitatii fata de locul de munca si de unitatile scolare ale copiilor, iau in considerare o investitie imobiliara intr-o casa de vacanta, intr-o zona rustica de obicei, dar apropiata de zona in care locuiesc. Cum construirea unei noi case poate fi un proiect costisitor si de lunga durata, iar pretul caselor din zona de care sunt interesati pot fi unele mari, acestia mai au la indemana o solutie: varianta unei case modulare din lemn.

Cat costa o casa modulara din lemn?

Pretul unei case modulare nu este unul fix, pe care sa il practice toti producatorii de astfel de locuinte. Acesta este influentat de o serie de factori, unii dintre acestia fiind legati si de preferintele fiecarui cumparator.

Astfel ca fiecare producator practica propriile tarife, in functie de materialele si tehnologiile folosite. Ulterior, pretul va fi influentat si de dimensiunile si compartimentarea pe care si le doresc clientii, precum si de stadiul in care se afla locuinta la predarea clientului – conform cerintelor acestuia, casa modulara poate fi cumparata atat livrata si doar montata, cat si la cheie.

Distanta pana la locatia viitoarei locuinte, cat de usor este accesul pana la aceasta, precum si costurile cu echipa aferente perioadei in care este asamblata si finisata casa, sunt alte cheltuieli care pot fi adaugate la pretul final al unei case modulare din lemn. Cu toate acestea, se va dovedi o investitie avantajoasa si mai ieftina decat in cazul construirii unei case conventionale.

Cumparatorul unei astfel de case trebuie sa detina insa terenul pe care va fi amplasata casa si sa se ocupe de constuirea fundatiei de beton.

In plus, ceea ce trebuie sa se cunoasca cu privire la casele din lemn modulare este faptul ca sunt un tip de locuinte rezistente, economice, ecologice si chiar eficiente din punct de vedere energetic, iar designul acestora este, in general, unul frumos, clientii avand posibilitatea de a alege dintre stilul rustic sau modern.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *