Divertisment

Esti mare fan cinema? Te intrebi ce are anul 2023 de oferit? Iata deci care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2023

Recomanda informatia!

Babylon. Ia cativa actori foarte celebri, precum Brad Pitt, Margot Robbie, Olivia Wilde si Tobey Maguire, un context extrem de glamour si adauga un stil unic si privirea estetica a lui Damien Chazelle si se va obtine un film uimitor care va marca debutul anului.

The Fabelmans. Steven Spielberg, un mare nume al cinematografiei in ianuarie. Steven Spielberg este gata sa spuna in sfarsit o noua poveste. Dar de aceasta data, se inspira din propria sa copilarie. Un film autobiografic, care vorbeste in mod evident de un tanar din Arizona pasionat de cinema.

Indiana Jones 5. Fanii celebrei saga Indiana Jones vor fi incantati, fara doar si poate. A cincea parte a filmului va aparea in aceasta vara la cinema. Realizat de catre James Mangold filmul marcheaza reintoarcerea celebrului aventurier, interpretat tot de catre Harrison Ford, in mod evident.

Oppenheimer. Imposibil sa nu mentionam noul film cu Chrisotpher Nolan in aceasta lista. Realizatorul a scos un film care prezinta un ecou al actualitatii ultimelor luni si conflictul ruso – ucrainian. Oppenheimer prezinta povestea reinventarii bombei atomice. Iar in casting se regasesc cei mai buni actori: Cillian Murphy, Robert Downey Junior, Matt Damon sau Emily Blunt.

Dune 2. Urmarea celui mai celebru film SF va reveni pe marile ecrane in luna noiembrie a anului viitor. In casting se vor gasi unele nume precum Rebecca Ferguson, Zendaya sau Timothee Chalamet.

Marvel Mania. 2023 va fi un an bun pentru fanii Marvel. Mai multe filme sunt anuntate pentru acest an. Ant – Man and The Wasp: Quantumania va aparea in 15 februarie, continuarea foarte asteptata a Gardienilor Galaxiei in 3 mai 2023 si The Marvels, continuarea aventurilor capitanului Marvel, in iulie 2023.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *