Jocuri cu Zuma

Recomanda informatia!

JOCURI CU ZUMA

La sfarsitul anului 2003, celebra companie de jocuri PopCap Games, a lansat pe piata ceea ce avea sa fie unul din cele mai accesate jocuri din urmatorii ani. Pe numele sau Zuma Deluxe, jocul a fost numit “Game of the year” in anul 2004 de catre cei de la Real Arcade.

Tipuri de zuma disponibile pentru PC si console

Zuma Deluxe a fost lansat atat in varianta pentru PC, cat si pentru console precum Xbox 360 si PlayStation. Este fara indoiala cel mai popular joc cu bile din istorie, el aducand pe piata o serie intreaga de noi aparitii de acest gen. Din lista de jocuri cu jocuri cu zuma, mai fac parte Zuma’s Revenge, aparut in septembrie 2009 pentru sistemele de operare Windows si Mac.
La doar un an distanta, mai exact pe 14 decembrie 2010, apare pe platforma de socializare Facebook si Zuma Blitz.
A inceput o explozie in realizarea jocurilor de tip Zuma, si aici avem exemple destul de multe. De la Zuma Angry Birds, Zuma Joker, Bug Zuma, Zuma Magin, Zuma Kazoo, Zuma Crab, Zuma Charged, Zuma Cannon, pana la ultima aparitie din serie, si anume Zuma Candy.
Un alt joc insipirat dupa Zuma, este si Luxor, realizat in anul 2005 de catre compania MumboJumbo. O serie de aparitii noi au urmat, astfel ca in anul 2006 apare Luxor 2, ultimul din serie fiind Luxor: Quest for the Afterlif.
Si pentru ca seria sa fie completa, cei de la Wildfire Studios realizeaza propria varianta de Zuma, pe care o denumesc Tumblebugs. Jocul devine la fel de popular precum Zuma, fiind disponibil in varianta de PC, pe platformele Windows si Mac OS X.

Jocuri de tip zuma browser based

Daca in varianta de download numarul exact de jocuri cu zuma este cunoscut, in cazul celor jucate direct din browser numarul nu poate fi spus cu exactitate. O parte din cele pe care vi le recomandam sunt Sonic Zuma, Zuma 8 Planets, Zuma 9 Dragons Charm, Zuma Alus, Zuma Antix sau Zuma Atlantis 2.
Seria de jocuri nu se termina aici, avand si o varianta cu fructe, denumita Zuma Fruit Twirls.
Mai amintim si jocurile Zuma Inca Ball, Zuma Bubbles sau Zuma Bongo, la fel de interesante precum modelul original.

Jocurile zuma pe smartphone

In cazul jocurilor pentru telefonul mobil, Zuma nu putea sa lipseasca din lista. Astfel ca, pe langa clasicul Zuma Deluxe, avem jocuri cu zuma precum Zuma Factory, Mouse vs Cat – Zuma Game, Highway Zuma Rush sau Egypt Zuma – Temple of Anubis.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *