Diverse

Tendintele vestimentare ale sezonului de vara din 2013

Recomanda informatia!

     Magazinele de imbracaminte sunt pline de haine cu imprimeu floral. Acest imprimeu este foarte atragator si abordat in acest sezon. Pastelul floral se poate gasi pe orice tip de rochie, astfel incat, nu numai pe rochii ieftine, dar si pe cele scumoe, se pot vedea diferite nuante si forme stilistice.

     Pe langa astfel de modele de rochii, gasim atat bluze cat si pantaloni cu o astfel de abordare. Metodele de imbinare a pieselor din vestimentatia de zi cu zi sunt variate.

     Astfel ca o camasa simpla se combina foarte bine cu un pantalon cu imprimeuri florale mari sau mici. Culorile si pastelurile sunt diversificate dand posibilitatea unor combinatii vestimentare chic.

     Pentru a nu pierde vremea prin magazine cautand combinatia perfecta, se pot accesa site-uri de haine on-line. Ligo.ro este unul dintre acestea, cu o varietate de rochii ieftine, incaltaminte si bluze de top, toate la un pret accesibil, ce va va da posibilitatea de a nu pierde vremea prin centre comerciale si a va folosi timpul dumneavoastra in alte scopuri.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *