Statiune pentru tineret, cultura si sanatate

Recomanda informatia!

Prin intermediul proiectului „Sa descoperim Techirghiolul“, facut public ieri, depus spre finantare inca de acum doi ani, Primaria Techirghiol va derula trei evenimente majore, primul urmand a se desfasura intre 22 si 24 iulie la Teatrul de Vara „Jean Constantin“.
„Scena lui Tanase“ va cuprinde piese de teatru, reprezentatii ale teatrului de papusi, un concurs de epigrame, o expozitie de caricatura, o noapte a devoratorilor de comedie, reinterandu-se perioada in care Constantin Tanase aducea trupa de revista din Capitala in localitate. Astfel, Alexandru Arsinel si Stela Popescu sunt doar doua dintre numele care vor insufleti atmosfera. Cu aceasta ocazie edilul Adrian Stan va dezveli un mozaic dedicat lui Jean Constantin, care va fi amplasat in incinta teatrului.
Apoi, la sfarsitul lunii august, in week-endul 26-28, de Zilele Techirghiolului, vor fi organizate mai multe spectacole, la care vor fi prezenti si reprezentanti ai spitalelor din cateva orase termale din Europa, ce vor fi invitati si in luna aprilie a anului viitor, cu ocazia unui simpozion pe teme medicale de cunoastere si readucere in prim-plan a tuturor beneficiilor namolului din Lacul Techirghiol.
Reamintim ca proiectul „Sa redescoperim Techirghiolul“, ce isi propune promovarea statiunii ca destinatie turistica pentru tineret, cultura si sanatate, are o valoare eligibila de 753.395 de lei.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *