Masini

Pana in 2015, Iordache vrea sa refaca peste 200.000 de kilometri

Recomanda informatia!

Primaria Medgidia lucreaza la un nou proiect pentru reabilitarea tramei stradale din localitate si din satele arondate. Astfel, in prezent se realizeaza planurile cadastrale, iar proiectantii efectueaza studiile de fezabilitate necesare obtinerii finantarii.
In perioada 2012-2015, administratia locala intentioneaza sa refaca 212.215 kilometri de strada, astfel: se vor efectua trotuare din dale, strazile vor fi asfaltate cu un covor asfaltic compus din 5 centimetri de binder si 4 centrimetri de uzura, se vor ridica caminele la cota, se vor realiza marcajele rutiere aferente. Vor fi incluse in proiect 74 de strazi din Medgidia, sase din localitatea Valea Dacilor si cinci din Remus Opreanu.
Printre strazile ce vor fi reabilitate in Medgidia amintim: Dropiilor, Cocorilor, Luminii, Jiului, Oituz, Imparatul Traian, Grivitei, Lalelelor, Primaverii, Spitalului, Izvorului. La Valea Dacilor vor fi reparate strazile Medgidiei, Recoltei, Pastorilor, Geamiei, Tractorului, Eroilor, iar in Remus Opreanu vor fi refacute Medgidiei, 1 Decembrie, Spicului, Patriei, Plantelor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *