Masini

Topul masinilor cabriolet cu patru locuri de pe piata

Recomanda informatia!

Fie ca este vorba despre o masina cu un acoperis suplu, rigid sau escamotabil, o masina cu 4 locuri este cea care pune accentul pe relaxare sau senzatii tari pe drum. Dar ce model ai putea oare alege?

Opel Cascada. Opel Cascada este o masina cabriolet cu 4 locuri, o masina premium cu linii sportive, aerodinamice. Principalul sau avantaj- se adapteaza tuturor familiilor care sunt in cautare de o masina cabriolet care imbina de minune spatiul cu eleganta.

Audi A5 Cabriolet. O masina eleganta si sportiva, Audi A5 in versiunea sa sportiva, este dotata cu o capota supla, functionand cu ajutorul unei telecomenzi electrice. Vei aprecia cu siguranta motorul sau silentios si comportamentul sau foarte riguros pe drum.

Volskwagen Beetle. Iata o alta masina cabriolet cu patru locuri de origine germana care va fi cu siguranta pe placul celor mai nostalgici mai ales. Aceasta masina cabriolet face parte din categoria celor mai abordabile masini de pe piata.

Ford Mustang. Mustang este o masina magnifica in versiunea sa cabriolet. Fie ca este clasica, moderna sau mai sportiva, acest model de masina cabriolet este o versiune foarte reusita. Un vehicul atemporal cu care vei atrage atentia cu siguranta pe strada.

Renault Wind. Renault Wind este fara indoiala cea mai ieftina masina din acest clasament. Dar chiar daca este o masina foarte fermecatoare, nu a reusit pana acum sa atraga clientela.

Mercedes E. Este cea mai buna prietena a familiilor. Copiii o vor adora datorita spatiului sau foarte mare. Este foarte confortabila si se comporta foarte bine pe sosea.

Bentley Azure. Motorul sau V8 este o adevarata minunatie. Iar habitaclul are finisaje expceptionale.

Opel Astra Cabriolet. Este o masina uimitoare prin culorile sale si indrazneala sa. Cea mai frumoasa versiune este cea din 2001. Vei vedea ca iti rezerva o multime de suprize si ca te vei bucura de un vehicul cu adevarat unic.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *