Masini

Este bine sa investim intr-un Opel Astra

Recomanda informatia!

Opel Astra este o masina pe placul multora, de aceea aceasta masina a castigat o reputatie si in randul clientilor romani, ei fiind satisfacuti de toate avantajele pe care masina le ofera. O astfel de masina ofera o multime de avantaje soferilor, ea fiind compacta.

Modelul Astra H a inregistrat numeroase progrese in ceea ce priveste siguranta pe care o ofera, acest model oferind in acelasi timp si un confort sporit din toate punctele de vedere. Are si aceasta masina unele probleme de fabricatie, dar cu toate acestea au fost catalogate ca fiind niste probleme minore si nu au necesitat anumite costuri exagerare de remediere.

Ce ii incanta pe soferii de Astra H?

Utilizatorii de Opel Astra sunt incantati de faptul ca aceasta masina ofera un raport calitate/pret cat se poate de bun, in acelasi timp calitatea fabricatiei, precum si costurile de intretinere ale acestei masini sunt si ele alte aspecte de avut in vedere. Factorul estetic este asadar motivul pentru care multe persoane au in vedere acest model cu adevarat deosebit. Chiar si dupa o perioada relativ lunga de timp, designul caroseriei este inca estetic, acest lucru insemnand ca de multe ori, chiar si achizitionarea unui model second hand poate fi o optiune de avut in vedere pentru soferi.

Multi posesori de Astra H s-au declarat incantati de faptul ca materialele textile din interiorul masinii sunt rezistente la uzura. Spatiile pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni sunt foarte bine distribuite, iar in ceea ce priveste usurinta de folosire al unui ambreiaj Opel Astra H, lucrurile sunt foarte usoare. Pozitia de condus optima este un alt avantaj important al acestui model. El are o dispunere ergonomica a intrumentarului de bord.

Persoanele care folosesc si se bucura de avantajele oferite de aceasta masina sunt incantate de gama consistenta de motorizari cu care masina vine echipata, de aceea unele propulsoare chiar se dovedesc a fi extrem de fiabile din toate punctele de vedere, ele fiind chiar si economice in acelasi timp.

Care au fost nemultumirile legate de acest model de masina?

Au existat si cateva nemultumiri venite din partea clientilor. In primul rand, principalele nemultumiri vin de la echiparea standard modesta. Ei au apreciat in schimb lista generoasa de optionale pe care o ofera masina, de aceea se pot bucura de toate aceste lucruri in plus. Unele critici s-au legat si de motorizarile turbodiesel, acestea propagandu-se in habitaciu. Unele probleme au venit si de la calitatea cam modesta a chederelor care etanseaza habataclul, precum si blocurile optice.

In cazul primelor loturi de exemplare s-a mai constatat si o functionare neregulata uneori a instalatiei electrice, aceasta manifestandu-se mai ales in ceea ce priveste informatia eronata in plansa de bord. Acest lucru a nemultumit multi soferi, dar cu toate acestea lucrurile s-au rezolvat in timp. O fiabilitate mai redusa a fost observata si in ceea ce priveste unele componente audio ale acestei masini. Problema a fost insa remediata in timp, schimbandu-se furnizorul de subansamble.

Dupa cum se poate vedea, aceasta masina are atat puncte forte, cat si unele puncte slabe, dar cu toate acestea ramane o masina importanta pentru multe persoane.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *