Masini

Alege confortul calatorind cu rent a car Bucuresti

Recomanda informatia!

Multimea de turisti care calatoresc in Romania si aterizeaza in aeroportul din Otopeni, au determinat aparitia pe piata a companiilor specializate in rent a car Bucuresti. Acesta este un mijloc rapid, efficient si ieftin de calatorie, in flotele companiilor de inchirieri auto veti gasi nenumarate modele de masini care asteapta sa fie inchiriate. Printre companiile de rent a car Bucuresti, Atlass Automotive se remarca prin servicii excelente si masini de cea mai buna calitate care pot fi inchiriate din capital sau din aeroportul Otopeni la cererea clientului. Apeland la serviciile acestei agentii, veti avea parte de masini fiabile si sigure. In plus masina va poate fi livrata gratuit in orice locatie indifferent de ora sau de zi.

Ce masini se pot inchiria de la Atlass rent a car Bucuresti? In flota acestei agentii de inchirieri auto, veti gasi numeroase modele de masini printer acestea se numara : Audi a 4, Bmw, Seat si nu in ultimul rand modele autohtone cum ar fi Dacia Logan sau Renault Symbol. Masinile disponibile in flota de rent a car Bucuresti se adreseaza atat celor care au nevoie de o masina pentru aglomeratia orasului cat si celor ce doresc sa conduca masini de lux.

Rent a car Bucuresti conditii avantajoase de inchiriere

Desi pana acum ceva timp serviciul de rent a car Bucuresti nu era disponibil oricui, astazi acesta se adreseaza tuturor clientilor, fie ca aveti nevoie de o masina pentru cateva ore sau cateva zile rent a car este solutia ideala. Oricine se poate bucura de ofertele de inchirieri auto, trebuie doar sa isi aleaga masina de care are nevoie sis a contacteze agentia cu care doreste sa colaboreze. O multime de romani care sunt plecati in afara tarii, opteaza frecvent pentru rent a car Bucuresti datorita avantajelor de care se pot bucura si a tarifelor extrem de accesibile. Masinile din parcurile de rent a car Bucuresti pot fi inchiriate fara garantie, asta inseamna ca se poate opta pentru asigurarea full casco. Aceasta scuteste clientul de o eventuala raspundere in cazul in care are un eveniment cu masina pe care a inchiriat-o.

Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca un client care opteaza pentru rent a car Bucuresti, este sa aiba un permis de conducere de minim 2 ani de zile sis a aiba varsta de 21 de ani impliniti in momentul in care semneaza contractual de inchirieri masini.

Alegeti masina preferata de la rent a car Bucuresti

Daca ati ajuns in Bucuresti si aveti nevoie de o masina pentru o anumita perioada de timp, Atlass Automotive rent a car Bucuresti este partenerul dumneavoastra ideal. Tarifele de aici sunt extreme de avantajoase si mai mult decat atat personalul este extremem de bine pregatit si gata sa faca fata oricarei solicitari. Pentru a vedea oferta de rent a car Bucuresti la fel si masinile intrati pe www.rent-a-car-otopeni.ro

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *