Masini

Primul super car hybrid McLaren este oficial

Recomanda informatia!

In cele ce urmeaza vom vorbi despre Artura, noua creatie semnata de McLaren si dotata cu o motorizare hybrida de 675 CP.
Dupa modelul celorlalti constructori precum Ferrari cu modelul sau SF90 in urma cu doi ani, McLaren isi continua strategia hybrida. Noul model, botezat Artura, este o masina 100% inedita pentru McLaren. O arhitectura de doar…82 de kilograme.

Artura: un super car hybrid marca McLaren

McLaren Artura afiseaza o greutate totala de 1500 de kilograme si are un ADN propriu marcii McLaren. Un model al carei greutate si aerodinamsim au fost determinate cu cea mai mare grija, cu forme sculptate precum si cu o utilizare masiva de carbon si de aluminiu.

La bord, in ciuda prezentei unui mic ecran multimedia, suntem in prezenta unui bolid de competitie, cu un volan Alcantara. In privinta motorului, noua McLaren Artura beneficiaza de prezenta unui V6 3.0 care dezvolta 580 CP. Acesta din urma este asociat unui motor electric care dezvolta 95 CP ceea ce inseamna un total de 675 CP. O putere care ii permite noii masini de la McLaren sa ajunga de la 0 la 100km/h in doar trei secunde.

Pentru cei care vor sa ruleze mai silentions, McLaren va dispune de un asa-zis model “full electric”. Astfel, doritorii vor putea rula folosind doar motorul electric, fara sa fie nevoiti sa demareze super-puternicul model V6. Insa, in acest caz, vor trebui sa se multumeasca cu o viteza de doar 40km/h si cu o autonomie de 30km. Conform celor de la Engadget, in ceea ce priveste rpetul, doritorii vor fi nevoiti sa scoata din buzunar suma de 200 000 de euro daca vor sa isi parcheze in garaj acest model oferit de Artura.

Tu ce parere ai de acest nou model de la McLaren? Care ti se pare mai interesant? Modelul hybrid sau cel full electric?

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *