Masini

Piesele auto cumparate din magazinele online

Recomanda informatia!

Piata auto din Romania se caracterizeaza printr-o rata ridicata de crestere comparativ cu pietele tarilor invecinate sau chiar si a altor tari din Europa. Aceasta crestere a fost mai accentuata in anii trecuti, iar in prezent datorita crizei economice s-a diminuat ritmul de crestere al achizitionarii de autoturisme noi. Numarul de autoturisme second-hand inca este intr-o continua crestere si el. Acest lucru are un impact direct asupra pietei pieselor auto care manifesta un ritm de crestere foarte mare al volumului, deoarece masinile second-hand au un risc mult mai crescut de a avea probleme tehnice decat cele noi.

Magazinele de piese auto s-au dezvoltat foarte mult in ultima perioada, iar multe dintre ele si-au deschis si magazine online de piese auto. De obicei pretul pieselor auto din astfel de magazine online este ceva mai scazut, insa sunt si magazine online ce practica preturi foarte ridicate la diverse piese auto. De aceea va recomand ca atunci cand aveti nevoie de diverse piese auto sa nu va opriti la primul magazin de piese auto. Studiati putin piata, vizitati mai multe magazine, atat online cat si clasice din propriul oras. Apoi, trageti o linie si stabiliti din care magazin e mai convenabil sa va faceti cumparaturile. Cu siguranta diferentele de pret din diverse magazine va vor speria. Eu am intalnit situatii in care pretul unei singurre piese auto era cu 100 ron mai mare intr-un magazin de piese auto decat in magazinul din care am cumparat-o.

Indiferent de alegerea facuta, tot timpul trebuie sa va informati si sa cumparati piese auto la cele mai bune preturi. Chiar daca va trebui sa va deplasati putin sau sa pierdeti mai mult timp in fata calculatorului cautand in mai multe magazine online pretul pieselor de care aveti nevoie, in final veti fi multumiti ca ati beneficiat de cel mai bun pret.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *