Masini

Care este cea mai buna masina break pentru o familie?

Recomanda informatia!

Esti in cautarea celui mai bun model de masina break pentru familie? Expertii auto au studiat o multime de modele si au facut un clasament cu cele mai bune dintre ele.

Daca masinile SUV inca sunt foarte la moda, masinile break nu se lasa nici ele mai prejos. Masinile break pentru familii dispun de o habitabilitate excelenta. Sunt mai modulabile si mai putin scumpe decat o masina SUV si ofera cea mai buna alternativa pentru trasee mai lungi cu bagaje si mai multe persoane la bord.

Care sunt deci cele mai bune modele de masini break pentru o familie?

Ford Mondeo. Daca varianta berlina este apreciata deja de foarte multa vreme, caroseria break a masinii Ford Mondeo SW TDCi 180 Powrshift, merita sa ii acorzi atentie. Are un portibagaj foarte voluminos, o modularitate fara pereche, o cutie cu un ambreiaj dublu si multe alte lucruri minunate.

Peugeot 308 SW. Aceasta masina break de la marca cu leu afiseaza cele mai frumoase curbe si este echipata cu un motor cu o putere de 205 cai. Vei aprecia cu siguranta cea mai frumoasa tinuta pe drum si volumul portibagajului sau. Cea mai buna alegere pentru cei care prefera marcile franceze.

Renault Megane Estate. Un alt break francez care are performante comparabile cu concurentul sau Peugeot. Printre diferente, putem aminti o cutie automata cu ambreiaj dublu, un volum al portbagajului mai mic si rotile care permit mai multa agilitate.

Skoda Octavia Combi. Este un model destul de spatios cu un portbagaj impozant, cu un design foarte atragator si cu cele mai frumoase curbe. La nivelul performantelor, putem aminti capacitatea de a trece de la 0 la 100 de km in 7,4 secunde. Un model foarte bun pentru cei care adora senzatiile forte pe sosea.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *