Masini

Accesoriile si carligele de remorcare destinate unui Renault Master

Recomanda informatia!

Fara niciun dubiu putem afirma ca Renault este cel mai mare producator de masini din Franta si unul dintre cei mai importanti din Europa. Inca din momentul infiintarii, producatorul francez a pus accent pe design si pe numeroasele progrese tehnologice (inclusiv cele privind siguranta pasagerilor). De ceva timp in flota de masini al renumitului constructor (pe langa clasicele modele Clio, Laguna si Megane sau alte masini de tip Sedan) si-a facut aparitia si un model mai atipic fata de cele mentionate anterior, si anume Renault Master

Acest tip de masina este destinat exclusiv transportatorilor, fie ca sunt transportatori de marfa sau transportatori de pasageri.

Daca in cazul celor care se orienteaza catre o afacere care sa aiba ca obiect de activitate transportul de persoane achizitionarea unui carlig de remorcare Renault Master nu este absolut necesara, nu acelasi lucru se poate spune despre transportatorii de marfa. Totusi si pe masinile destinate transportului de persoane acest carlig poate fi folosit pentru a putea atasa o remorca, ce se poate folosi pentru depozitarea bagajelor pasagerilor.

Carligul (si accesoriile) destinate tractarii si remorcarii pentru masini precum Renault Master este aproape nelipsit de pe modelul utilitar, intrucat tot mai multi asa zisi „carausi” apeleaza la o remorca pentru a putea ridica o cantitate de marfa cat mai mare, de la cat mai multi potentiali clienti. In acest fel acestia isi pot diminua cheltuielile aferente transportului deoarece acestea vor fi impartite la toti beneficiarii acestor servicii.

In momentul achizitiei pe langa dotarile standard ale masinii se poate opta pentru echiparea masinii cu un carlig de remorcare Renault Master la un pret de aproximativ 300 de euro. Pe piata exista totusi si alte varinte omologate, destinate exclusiv Renault Master, ce pot fi achizitionate la un pret mult mai mic decat cel original. O a treia varianta ar fi achizitia de la firme specializate care se ocupa cu dezmembrarile auto, insa in acest caz poate interveni uzura echipamentului si de cele mai multe ori lipseste garantia acestuia.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *